Μπέικον: «Ήμουν το τελευταίο κομμάτι που έλειπε από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Newsroom
Ο Ντουέιν Μπέικον φόρτωσε με 21 πόντους το καλάθι του ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του στην Basket League κι εν συνεχεία αναφέρθηκε στον ρόλο του στους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 87-63 έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Κερδίσαμε ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε. Παίξαμε σκληρά και πρέπει να συνεχίσουμε. Νιώθουμε καλά, παίζουμε καλά στην άμυνα, ο Πάρις Λι παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο όπως και ο Γουίλιαμς και ο Παπαγιάννης. Και όλα τα παιδιά είναι σημαντικά. Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλω να κάνω τη διαφορά. Στην Ευρωλίγκα ήταν λίγο χαμηλά ο Παναθηναϊκός όταν ήρθα. Θέλω να γίνω το κομμάτι που έλειπε από την ομάδα και μου αρέσει ο ρόλος μου. Κάθε μέρα είναι κίνητρο για μένα. Η οικογένειά μου είναι το κίνητρό μου, με υποστηρίζουν, κάθε μέρα θέλω να παίζω μπάσκετ και οι προπονητές μου προσπαθούν να με ηρεμήσουν. Η δουλειά μιλάει από μόνη της. Έχουμε όλα τα κομμάτια που χρειαζόμαστε. Νιώθω άνετα και θέλω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε».

@Photo credits: INTIME