Παπαγεωργίου: «Ο Άρης κατάφερε να είναι συνεπής και στις δύο δεσμεύσεις του»

Newsroom
Στην ανταπόκριση της ΚΑΕ Άρης τόσο στις αγωνιστικές όσο και στις οικονομικές ευθύνες της στάθηκε ο Χάρης Παπαγεωργίου με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και παράλληλα ζήτησε γεμάτο Παλέ στο ντέρμπι (20/4, 20:00) με τον ΠΑΟΚ.

Στους τρεις αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος, ο Άρης διεκδικεί έως και θέση στην πρώτη εξάδα αλλά αυτό προϋποθέτει να πετύχει μόνο νίκες με αρχή το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Χάρης Παπαγεωργίου, αναφέρθηκε στη δυσκολία της φετινής χρονιάς αλλά και στην ανταπόκριση της ομάδας στις ευθύνες της. «Ο ΑΡΗΣ έχει μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Σε μία χρονιά που ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες, με τον βραχνά των χρεών του παρελθόντος να αποτελεί «δαμόκλειο σπάθη» πάνω από τον ουρανό του «Nick Galis Hall», ο ΑΡΗΣ κατάφερε να είναι συνεπής στις δύο δεσμεύσεις του. Πρώτον, να δημιουργήσει μία αξιόμαχη ομάδα η οποία θα παλεύει σε κάθε αγώνα και δεύτερον, να μειώσει κατά το δυνατόν το χρέος της ΚΑΕ», δήλωσε.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ οριοθέτησε ως στόχο το καλύτερο δυνατό τελείωμα της σεζόν. «Η ομάδα μας έχει, πλέον, την ευκαιρία να κάνει ένα πολύ καλό «φίνις» στη σεζόν και να κοιτάξει πιο ψηλά. Ακολουθούν δύο συνεχόμενοι εντός έδρας αγώνες, με τον ΠΑΟΚ και τη Λάρισα, οι οποίοι θα κρίνουν εν πολλοίς την προσπάθεια για ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία, το οποίο μπορεί να γεννήσει ελπίδες για κάτι καλό στα πλέι οφ. Ως πρόεδρος της ΚΑΕ και ως άνθρωπος που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τον ΑΡΗ εδώ και πέντε δεκαετίες, καλώ τον κόσμο της ομάδας μας να γεμίσει το γήπεδο σ’ αυτές τις δύο αναμετρήσεις και να της δώσει την ώθηση για να πετύχει δύο σημαντικές νίκες. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, όπως αυτός ξέρει, ο κόσμος μπορεί να κάνει το «Nick Galis Hall» απόρθητη έδρα.

Παράλληλα, κάνω έκκληση σε όλους να προστατέψουν την ομάδα. Δεν πρέπει επ ουδενί ο ΑΡΗΣ να κινδυνέψει. Είναι απαραίτητο να στηρίξουμε τον ΑΡΗ μας με πάθος, μέσα σε κόσμια πλαίσια».