Δέδας: «Μόνο τον Λάνγκφορντ μπορούμε να πάρουμε, δεν είναι η επίθεση το πρόβλημα» (vid)

Newsroom
Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε μετά την ήττα από το Περιστέρι τόσο για την εικόνα της ομάδας στο παρκέ και τα μεταγραφικά σενάρια, όσο και για την κατάσταση υγείας του Ανγκόλα.

Το Περιστέρι μετά από... βροχή τριπόντων επικράτησε της ΑΕΚ με 101-81 στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Ο Στέφανος Δέδας μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε πως η ομάδα δεν έδειξε μαχητικότητα, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο μεταγραφής και την απουσία του Ανγκόλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το ματς:

Σχετικά με το σημερινό παιχνίδι: «Δε συμφωνώ ότι είχαμε πολλά προβλήματα, αλλά το βλέπω ως θετικό αυτό που έγινε με τον Ανγκόλα γιατί το προλάβαμε και αποφύγαμε τα χειρότερα. Όταν έλειπε ο Μπράιαν χάσαμε όλα τα ματς με διψήφια διαφορά, δε γίνεται να φεύγει ένας παίκτης και η ομάδα να διαλύεται. Ότι παίκτες έχουμε αυτούς θα αξιοποιήσουμε. Δεν παλέψαμε σήμερα»

Αλλά και την περίπτωση Λάνγκφορντ: «Μόνο αυτό μπορεί να γίνει γιατί δεν μπορεί να γίνει άλλη αλλαγή. Η επίθεση δεν είναι το πρόβλημα, βάλαμε 80 πόντους. Να δούμε το υλικό και να γίνουμε πιο σκληροί με τον ΠΑΟΚ».