Δυο κρούσματα και στον Κολοσσό Ρόδου

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Κολοσσός ενημέρωσε επισήμως πως δυο μέλη της ομάδας βρέθηκαν σήμερα (28/12) θετικά στον κορονοϊό ενώ οι Ροδίτες έχουν μπροστά τους τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και τον Κολοσσό που ανακοίνωσε πως ένας παίκτης και ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Την Τετάρτη (29/12) θα πραγματοποιηθούν νέοι έλεγχοι ενώ το καλεντάρι της 12ης αγωνιστικής της Basket League στέλνει τους Ροδίτες στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (2/1, 17:00).

Νωρίτερα ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό λόγω των μαζεμένων κρουσμάτων στους Πειραιώτες.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ενημερώνει πως έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαγνώστηκαν δύο μέλη της ομάδας μας θετικά στον COVID-19. Πρόκειται για έναν αθλητή και ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου.

Όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας βρίσκονται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Την Τετάρτη (29/12) θα πραγματοποιηθούν νέοι έλεγχοι».