Δέδας: «Να ζεστάνουμε τον κόσμο για τον κρίσιμο Δεκέμβριο» (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο Στέφανος Δέδας αναφέρθηκε στη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Προμηθέα και εξήγησε πως για την ΑΕΚ ακολουθούν περισσότερο κρίσιμα ματς.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Προμηθέα με 81-77, ο Στέφανος Δέδας έκανε λόγο για μία δίκαιη νίκη, η οποία θα μπορούσε να έρθει πιο εύκολα και υπογράμμισε ότι η ΑΕΚ θέλει να «ζεστάνει» τον κόσμο της, ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν τον Δεκέμβριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες και στους συνεργάτες μου. Το ματς κρίθηκε στην καλή μας άμυνα στον Ρέι. Αν είχαμε γλιτώσει κάποιες δεύτερες επιθέσεις του Προμηθέα θα είχαμε κερδίσει πιο εύκολα. Να μη χρειαστεί να το κάνουμε στο τελευταίο λεπτό. Ειδικά τα δύο τρίποντα του Μαιλς σε «50-50» καταστάσεις και μετά απο διεκδικούμενες φάσεις τους κράτησαν στο παιχνίδι.

Κερδίσαμε δίκαια, παίξαμε δυνατά και θέλουμε να ζεστάνουμε τον κόσμο. Ηταν μια σημαντική νίκη, ωστόσο ακολουθούν πιο κρίσιμα ματς. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ώθηση και χειροκρότημα. Όχι μόνο αυτούς που ήταν εδώ, αλλά και στους 200 που ήρθαν στο ματς με τη Ρίγα».

@Photo credits: INTIME