Ηρακλής: Δημοσιοποίησε το βίντεο με τις 15 φάσεις που θεωρεί ότι αδικήθηκε με τον Άρη (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Η ΚΑΕ Ηρακλής δημοσίευσε βίντεο διάρκειας 4:34 λεπτών που περιλαμβάνει 15 φάσεις στις οποίες θεωρεί πως αδικήθηκαν οι κυανόλευκοι στο πρόσφατο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, κόντρα στον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Το σύνολο του Κώστα Μέξα ηττήθηκε με 83-78 στην παράταση την περασμένη Κυριακή (14/11) από τον Άρη για την 7η αγωνιστική της Basket League, όμως τα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις της τριάδας των Πιτσίλκα, Ζαχαρή και Μπακάλη ήταν πάρα πολλά κι εκφράστηκαν σε πρώτο στάδιο μέσω αιχμηρής ανακοίνωσης που μιλούσε για «τη σφαγή του αιώνα».

Σε αυτήν η διοίκηση του Ηρακλή ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα κατατεθεί βίντεο στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι, στις οποίες θεωρεί πως αδικήθηκε η προσπάθεια των παικτών. Το βίντεο αυτό, το οποίο περιλαμβάνει 15 φάσεις κι έχει διάρκεια 4:34 λεπτών, είδε εν τέλει το φως της δημοσιότητας σήμερα (16/11).

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κυανόλευκη ΚΑΕ: «Το συγκεκριμένο βίντεο θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, όμως, συμπεριλήφθηκαν σε αυτό οι φάσεις, που “βγάζουν μάτια”. Τα συμπεράσματα δικά σας…Αυτό που έχουμε να πούμε είναι: Σταματήστε να παίζετε με τον ΗΡΑΚΛΗ και με τη νοημοσύνη του κόσμου!».

@Photo credits: INTIME