Μιλάει με Νίκολς ο Παναθηναϊκός (vids & pic)

Γιάννης Ράμμας
Ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν φόργουορντ να συμπληρώσει το ρόστερ κι ο ελεύθερος απ' την ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ντιμίτρις Νίκολς αποτελεί τον εκλεκτό.

Ο 32χρονος Αμερικανός διανύει τη δεύτερη θητεία του στην Ευρώπη με τελευταίο σταθμό τη Μόσχα, αλλά... περίσσευε στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι είχε μείνει ελεύθερος στα μέσα Ιουνίου.

Ο Παναθηναϊκός αναζητούσε έναν παίκτη να μπορεί να δώσει λύσεις και στις θέσεις του φόργουορντ κι ήρθε σ' επαφή με την πλευρά του. Οι διαπραγματεύσεις είναι σ' εξέλιξη και δεν αποκλείεται η υπόθεση να κλείσει γρήγορα.

Με τον Κρις Σίνγκλετον να παραμένει στην Κίνα κι απών απ' το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ο Αργύρης Πεδουλάκης κι οι συνεργάτες του δεν ήθελαν να περιμένουν άλλο πια τα κοψίματα στο ΝΒΑ (Οκτώβριος) και να έβαλαν σ' εφαρμογή τα εναλλακτικά σχέδια.

Απομένει να φανεί ποια η εξέλιξη της υπόθεσης (με αυτόν ο Παναθηναϊκός θα συμπληρώσει τις θέσεις των 6 αλλοδαπών κι όλοι τους ξένοι, επομένως 2 εξ αυτών θα 'ναι εκτός Α1 στον πρώτο γύρο) κι εν συνεχεία πώς θα κινηθεί και στην περίπτωση του επιπλέον γκαρντ, για τον οποίο ο προπονητής της ομάδος είχε μιλήσει προσφάτως στους εκπροσώπους των Μέσων.