Ομπράντοβιτς: «Το μυαλό μου μόνο στον ημιτελικό»

Προσηλωμένος στον ημιτελικό χωρίς να σκέφτεται καθόλου τη συνέχεια δηλώνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, 24 ώρες πριν το τζάμπολ του ημιτελικού.

Ο πολυνίκης προπονητής της Euroleague θέλει να οδηγήσει την Φενέρμπαχτσε στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της και μιλώντας στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης τόνισε πως το μυαλό του είναι μόνο στον ημιτελικό.

«Προσπαθείς να προετοιμαστείς για το παιχνίδι και να νικήσεις. Το μυαλό μου είναι μόνο στον ημιτελικό. Η Λαμποράλ έχει τρεις εκπληκτικούς πόιντ γκαρντ. Τον Άνταμς, τον Τζέιμς και τον Μπουρούση. Πάντα προσπαθώ να τους καταλάβω. Αυτό είναι το κλειδί στο παιχνίδι μας», είπε αρχικά ο Ζοτς.

«Το καλοκαίρι, όταν μίλησα με τους παίκτες που ήρθαν στην Φενέρ, ήταν πολύ θετικοί στην ιδέα και δούλεψαν όλη τη χρονιά πολύ σκληρά. Η απόδοσή τους είναι εξαιρετική και ελπίζω να συνεχίσουν εδώ», πρόσθεσε.

Τέλος αναφέρθηκε στον παράγοντα εμπειρία, τονίζοντας:
«Όλοι έρχονται εδώ για να παίξουν καλό μπάσκετ και να πάνε στον τελικό. Η εμπειρία μου είναι σημαντική, αλλά όλοι εδώ έχουν την εμπειρία να οδηγήσουν μια ομάδα στον τελικό»