Καβαλίερς: Πρώτος σκόρερ ο Έρβινγκ, δεν είναι... μόνος ο ΛεΜπρον!

Gazzetta team
Οι τραυματισμοί στα περσινά playoffs «ανάγκασαν» τον ΛεΜπρον Τζέιμς να παλέψει μόνο του για το πρωτάθλημα, φέτος, όμως, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς δείχνουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση, με τον «Βασιλιά» να έχει άξιους συμπαραστάτες.

Αν κάποιος δεν έχει δει τα ματς της σειράς των Ντιτρόιτ Πίστονς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς κι απλά γνωρίζει τα σκορ και την τελική έκβαση των αναμετρήσεων είναι πιθανό ν’ απαντήσει λάθος στην ερώτηση σχετικά με τον πρώτο σκόρερ των Καβς.

Κι όμως. Αυτός δεν ήταν ο ΛεΜπρον Τζέιμς, που ναι μεν έκανε πολύ καλή σειρά και βοήθησε σε σημαντικό βαθμό την ομάδα του, ωστόσο εκείνος που σημείωσε περισσότερους πόντους ήταν ο Κάιρι Έρβινγκ!

Ο γκαρντ των Καβαλίερς πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στην πρώτη φάση των playoffs της Ανατολής και μάλιστα έβαλε ορισμένα πολύ μεγάλα σουτ, όπως αυτά που πέτυχε στη διάρκεια του Game 4, όταν και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη και το 4-0.

Πέρα από τον Έρβινγκ, πολύ καλή σειρά έκανε κι ο Κέβιν Λαβ. Επίσης ένας παίκτης ερωτηματικό, αφού η αλήθεια είναι πως δεν έχει βοηθήσει το Κλίβελαντ όπως πολλοί περίμεναν. Βέβαια, δεν φταίει αποκλειστικά ο ίδιος, αφού ο σοβαρός τραυματισμός που αντιμετώπισε πέρυσι στην πρώτη φάση της postseason τον κράτησε εκτός από τα πιο καθοριστικά ματς της σεζόν.

Πού θέλουμε να καταλήξουμε; Όπως θα δείτε στη συνέχεια, η Big 3 των Κλίβελαντ Καβαλίερς έχει ρυθμό. Κι είναι έτοιμη να δώσει απαντήσεις στο μεγάλο ερώτημα που προέκυψε πέρυσι μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς του Λαβ και του Έρβινγκ. Φέτος είναι αμφότεροι στο πλευρό του ΛεΜπρον, ο οποίος βλέπει πως -για την ώρα τουλάχιστον- δεν είναι μόνο τους κι έχει τους συμπαραστάτες που χρειάζεται για να βοηθήσει τους Καβαλίερς να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

GAME 1: Καβαλίερς - Πίστονς 106-101
ΛεΜπρον Τζέιμς: 22 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 11 ασίστ
Κέβιν Λαβ: 28 πόντοι, 13 ριμπάουντ
Κάιρι Έρβινγκ: 31 πόντοι, 6 ασίστ

GAME 2: Καβαλίερς - Πίστονς 107-90
ΛεΜπρον Τζέιμς: 27 πόντοι, 6 ριμπάουντ
Κέβιν Λαβ: 16 πόντοι, 10 ριμπάουντ
Κάιρι Έρβινγκ: 22 πόντοι, 4 ασίστ

GAME 3: Πίστονς - Καβαλίερς 91-101
ΛεΜπρον Τζέιμς: 20 πόντοι, 7 ασίστ
Κέβιν Λαβ: 20 πόντοι, 12 ριμπάουντ
Κάιρι Έρβινγκ: 26 πόντοι, 4 ασίστ

GAME 4: Πίστονς - Καβαλίερς 98-100
ΛεΜπρον Τζέιμς: 22 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ
Κέβιν Λαβ: 11 πόντοι, 13 ριμπάουντ
Κάιρι Έρβινγκ: 31 πόντοι, 5 ασίστ

ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΕΡΒΙΝΓΚ: 110 πόντοι
ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΛΕΜΠΡΟΝ: 91 πόντοι