Η… μάχη Σπερς vs. Ουόριορς αποκλειστικά στο OTE SPORT 4 HD

Gazzetta team
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς υποδέχονται τα ξημερώματα της Δευτέρας (02:00) τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς σ’ ένα ιστορικό ματς, που θα παρακολουθήσετε αποκλειστικά στο OTE SPORT 4 HD.

Βρισκόμαστε μερικές ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη των playoffs και πλέον τα πάντα έχουν κριθεί στη regular season. Μάλλον… σχεδόν τα πάντα, αφού υπάρχουν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι κυνηγούν το απόλυτο ρεκόρ των Σικάγο Μπουλς, δηλαδή το 72-10.

Η ομάδα του Στιβ Κερ βρίσκεται στο 71-9 και δοκιμάζεται στην έδρα των Σαν Αντόνιο Σπερς, σε μία… φοβερή μάχη που θα παρακολουθήσετε ζωντανά κι αποκλειστικά στο OTE SPORT 4 HD τα ξημερώματα της Δευτέρας (02:00).

Οι Πρωταθλητές έχουν εντυπωσιάσει τους πάντες τη σεζόν που διανύουμε, με τον Στεφ Κάρι (29.9 πόντοι κατά μέσο όρο) να… τρελαίνει κόσμο με την απόδοση του. Το αν θα… σπάσουν, όμως, το θρυλικό ρεκόρ των Σικάγο Μπουλς εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θα φέρουν στην έδρα των Σπερς. Μία έδρα απόρθητη, καθώς η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς μετράει φέτος στο… σπίτι της 39 νίκες και 0 ήττες! Μάλιστα, οι Σπερς βρίσκονται στο κυνήγι του απόλυτου εντός έδρας ρεκόρ των Μπόστον Σέλτικς της σεζόν 1985/86, που είχαν 41 νίκες και μόλις 1 ήττα!

Επομένως, οι Ουόριορς θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση, με τον Πάρκερ, τον Ντάνκαν, τον Τζινόμπιλι, τον Λέοναρντ και τους υπόλοιπους παίκτες των Σπερς να θέλουν να τους σταματήσουν, αν και δεν είναι εύκολο να βάλεις… φρένο σε μία ομάδα που σκοράρει πάνω από 115 πόντους κατά μέσο όρο!

Τι έχει γίνει στις υπόλοιπες μεταξύ τους αναμετρήσεις φέτος; Οι Ουόριορς μετρούν δύο νίκες στην Oracle Arena (120-90 & 112-101), ωστόσο στο πρόσφατο ματς που γηπεδούχοι ήταν οι Σπερς, οι Πολεμιστές ηττήθηκαν με 87-79. Τα πολλά λόγια, όμως, είναι φτώχεια! Στο συγκεκριμένο ματς δεν αποκλείεται να γραφτεί ιστορία και δεν έχετε να κάνετε κάτι περισσότερο από το να συντονιστείτε στις 02:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο OTE SPORT 4 HD και να απολαύσετε ζωντανά τη… μάχη των Σπερς με τους Ουόριορς!