Καλεσμένος της Μητρόπολης Πατρών, είδε Άρη ο Γιαννάκης

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης παρακολούθησε τη νίκη του Αρη αφού βρίσκεται καλεσμένος για εκδήλωση της Μητρόπολης Πατρών.

Μία ξεχωριστή εκδήλωση ετοιμάζει η Ιερά Μητρόπολη Πατρών για αύριο (20/02), έχοντας καλεσμένο τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών προσκάλεσε τον άλλοτε αρχηγό της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1987, σε μία εκδήλωση με φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα, διοργανώνοντας έναν ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ με μικρά παιδιά στο κλειστό της Ολυμπιάδας, όπου ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα είναι ο κεντρικός προσκεκλημένος.

Ο Γιαννάκης δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην «Περιβόλα» όπου παρακολούθησε τη νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα.

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της Nova για...

Για το ματς: «Νομίζω ότι ο Άρης έδειξε πως έχει μία ποιοτική ομάδα, έχει αρκετές δυνατότητες και παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του Απόλλωνα πήρε τη νίκη. Ο Άρης άξιζε τη νίκη».

Για τη σχέση εκκλησίας και μπάσκετ: «Θεωρώ ότι και η εκκλησία και το μπάσκετ σε μαθαίνουν πολλά πράγματα. Σεβασμό, συνεργασία, να δίνεις το χέρι στον διπλανό σου, να ξέρεις να συμπεριφερθείς. Πρέπει να είναι κοντά οι δύο θεσμοί γιατί μόνο καλό κάνει στην κοινωνία και στους νέους ανθρώπους».

Για το αν θα παίξει αύριο: Η συμμετοχή μου έχει σταματήσει, αλλά θα παρακινήσουμε τα παιδιά να βρίσκονται στο γήπεδο και να μάθουν περισσότερα πράγματα από όσα ξέραμε εμείς. Να πάρει η κοινωνία παραδείγματα από το μπάσκετ».