Παρουσίασε τους τέσσερις νέους η Καβάλα

Κωνσταντίνος Φωτόπουλος
Στην παρουσίαση των τεσσάρων νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της προχώρησε η Καβάλα, στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο λόγος για τους ΜακΚι, Κρομά, Γουίλιαμς και Τάιλερ, οι οποίοι ενσωματώνονται στην ομάδα προκειμένου να την βοηθήσουν να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Τα τέσσερα μετεγγραφικά της αποκτήματα παρουσίασε λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το παιχνίδι στο Λαύριο η ΚΑΒΑΛΑ BC.

Συγκεκριμένα στην ετήσια καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτα της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας στο ξενοδοχείο «Air Hotel Galaxy», η Καβαλιώτικη ΚΑΕ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της, Travis McKie, Lasannah Kromah, Leon Williams, Laser Tyler.

H διοίκηση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας εξάλλου, τίμησε για την πολύχρονη προσφορά του στην ομάδα μπάσκετ της πόλης, τον γυμναστή, Θωμά Γαζέτη.

Ενισχυμένη θα παρουσιαστεί η Καβάλα στην έδρα του Λαυρίου. Στο 3.25 στη Novibet το διπλό της ομάδας της Μακεδονίας.

Από πλευράς της διοίκησης της ΚΑΒΑΛΑ BC, o Aντιπρόεδρος της Ομάδας, Βαγγέλης Παππάς (που μάλιστα ήταν τυχερός γιατί του έπεσε και το φλουρί), τόνισε προς του φιλάθλους της Ομάδας, πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Παπακωνσταντίνου, καθώς και σύσσωμη η διοίκηση θα προσπαθήσουν να σώσουν την ομάδα έως ότου υπάρχει και η παραμικρή μαθηματική πιθανότητα,λέγοντας πως οι άνθρωποι της διοίκησης «μάτωσαν» και θα συνεχίσουν να το κάνουν»