Μαρκόπουλος: «Έναν επίπεδο πιο πάνω η Ζενίτ»

Gazzetta team
Στην ανωτερότητα της Ζενίτ στάθηκαν τόσο ο Σούλης Μαρκόπουλος, όσο και ο Μιλένκο Τέπιτς μετά την ήττα του ΠΑΟΚ.

Δίκαια επικράτησε του ΠΑΟΚ η Ζενίτ στο «Παλατάκι», όπως τόνισαν οι Σούλης Μαρκόπουλος και Μιλένκο Τέπιτς, οι οποίοι στάθηκαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου...

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Ζενίτ έδειξε ότι είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο υψηλότερο από εμάς και η είσοδος του Τούλσον στο παιχνίδι άλλαξε εντελώς τη δυναμική μας στην άμυνα και στην επίθεση. Πιστεύω πως αν ο Τούλσον είχε παίξει στα προηγούμενα ματς, η Ζενίτ δεν θα είχα χάσει παιχνίδι στο Eurocup, όπως και στο πρωτάθλημα», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του, ο Σέρβος γκαρντ, δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Ζενίτ είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Είχαμε μια πολύ καλή αρχή, αλλά πήγαν με μεγαλύτερη σιγουριά στα ριμπάουντ και ευστόχησαν σε πολλές βολές, οι οποίες τους έδωσαν αυτοπεποίθηση. Κάναμε κάποια λάθη και είχαμε κάποιες πραγματικά κακές επιλογές στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο που ομάδες τέτοιου επιπέδου δεν τα συγχωρούν. Υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες για εμάς και πρέπει να παραμείνουν με το κεφάλι ψηλά, αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»