Μανωλόπουλος: «Να βελτιωθούμε γρήγορα»

Γιάννης Ράμμας
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ντεμπούταρε στην Ελευσίνα ως προπονητής του Παναθηναϊκού (51-82) κι εξήγησε πως ο χρόνος και τα playoffs της Α1 τον πιέζουν γι' άμεση βελτίωση.

«Θεωρώ ότι σεβαστήκαμε τον αντίπαλο. Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που δεν ξέραμε αν οι παίκτες μας έβρισκαν κίνητρο, λόγω της βαθμολογικής κατάστασης που βρίσκετε ο Πανελευσινιακός. Τελικά βρήκαν κίνητρο, ήταν σοβαροί, έβγαλαν πολύ ενέργεια στο γήπεδο και γι' αυτό είμαι χαρούμενος. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα τις τελευταίες δύο μέρες στην προπόνηση και κάποια βγήκαν, ενώ κάποια άλλα όχι. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι χρειαζόμαστε πολύ δουλειά, πολύ βελτίωση κι αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα γιατί δεν έχουμε χρόνο. Καλή δύναμη στον Πανελευσινιακό, που βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση» είπε απ' το 2ο ΚΓ Ελευσίνας στη συνέντευξη Τύπου της 25ης αγωνιστικής της Α1 ο 45χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Με τη σειρά του, ο Λευτέρης Μποχωρίδης σχολίασε: «Εμείς σήμερα έπρεπε να διαχειριστούμε την φυγή του προπονητή μας. Θέλω να πω ένα μπράβο στους δύο προπονητές μας, στον κ. Μανωλόπουλο και στον κ. Παππά, που κατάφεραν να μας κρατήσουν στο ίδιο μήκος κύματος και να παρουσιαστούμε απ' την αρχή του παιχνιδιού σοβαροί. Καταφέραμε να βγάλουμε ενέργεια και να παίξουμε ένα γρήγορο μπάσκετ, πήραμε απ' την αρχή το προβάδισμα και κρατήσαμε την διαφορά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού».