Νέλσον: «Πολλές δυνατότητες αυτός ο Παναθηναϊκός» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον παρακολούθησε για πρώτη φορά από κοντά τον Παναθηναϊκό σ' επίσημη αναμέτρηση και δήλωσε ανυπόμονος εν όψει συνέχειας.

«Ήταν σημαντική νίκη για εμάς και το πιο σημαντική σ' αυτή ήταν η πρόκρισή μας στο ΤΟΡ 16. Έγινε απολύτως ομαδική προσπάθεια. Παίξαμε δυνατά ιδίως στην άμυνα. Όπως έχω πει, η καλή άμυνά μας είναι αυτή που μας δίνει την ευκαιρία να νικήσουμε, πόσω μάλλον όταν σουτάρουμε με συνέπεια» είπε έπειτα τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου (87-72) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας και συνέχισε αναφορικά με τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού άμα τη επιστροφεί του.

«Απομένει να φανεί. Το ενδιαφέρον μ' αυτή την ομάδα είναι πως δεν έχει παραταχθεί ποτέ με πλήρες ρόστερ» εξήγησε ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος δήλωσε με βεβαιότητα κι αισιοδοξία πως «αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες».

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στη δράση, προερχόμενος από πολύμηνη απουσία και χειρουργική επέμβαση στην αριστερή κνήμη του, επανέλαβε μεταξύ άλλων πως «δε γνωρίζω το χρονοδιάγραμμα».