Βασίλιεβιτς: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Φάνης Παναγιώτου
Ο Σάσα Βασίλιεβιτς μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση του Κόροιβου Αμαλιάδας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπα ο Σάσα Βασίλιεβιτς:

«Αγαπάω την συγκεκριμένη χώρα (σ.σ. Ελλάδα) και χαίρομαι που δέχτηκα την πρόταση από τον Κόροιβο και θα μείνω και τη νέα χρονιά εδώ. Ο προπονητής της ομάδας (σ.σ. Χάρης Μαρκόπουλος) επικοινώνησε μαζί μου εδώ και αρκετό καιρό, μου ανέλυσε το αγωνιστικό του πλάνο, που με βρήκε σύμφωνο. Τον ξέρω από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθεί πολύ καλά και σαν πρώτος προπονητής. Είχαμε αρκετές συζητήσεις για το τι μπορώ να προσφέρω, κατάλαβα ότι με ήθελε και δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω, από τη στιγμή που υπήρχε σωστή προσέγγιση και από την πλευρά της διοίκησης», ανέφερε όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που τον έκαναν να υπογράψει στον Κόροιβο.

Ο πολύπειρος γκαρντ ξέρει πού βρίσκεται και πως οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Όμως, ποτέ δεν τον φόβισαν οι ευθύνες: «Αυτό που περιμένω από αυτή τη χρονιά είναι να βρούμε καλή χημεία μεταξύ μας, να δημιουργήσουμε μια αξιόλογη ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Όλοι είμαστε αποφασισμένοι για να δίνουμε καθημερινά μια μεγάλη μάχη. Δεν μπορώ να προβλέψω ποια θέση θα κατακτήσουμε, όμως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Κλείνοντας, ο… δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο, δεν θα μπορούσε να μην στείλει το μήνυμά του στον κόσμο του Κοροίβου: «Έχω μάθει πως ο Κόροιβος είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο και βασική μας επιδίωξη είναι να τους κάνουμε χαρούμενους. Να βγάζουμε μια εικόνα στο γήπεδο που θα τους έλκει και θα τους ευχαριστεί. Χρειαζόμαστε το χειροκρότημα τους και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι και φέτος το γήπεδο γεμάτο».