Τέλος ο Μουν, φεύγει κι ο Μπέγκιτς

Γιάννης Ράμμας
Ο Τζαμάριο Μουν ήρθε... κι έφυγε απ' τον Ολυμπιακό, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει χωριστά και τον Μίρζα Μπέγκιτς. Επιστρέφουν και στην Α1 οι Πέτγουεϊ & Σερμαντίνι.

Ο 34χρονος Αμερικανός φόργουορντ αποδείχθηκε πως δεν ήταν ο κατάλληλος για τη δουλειά κι ο Ολυμπιακός θα 'χει να θυμάμαι απ' το πέρασμά του μόνο μερικά εντυπωσιακά καρφώματά του και το νικητήριο καλάθι του επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Με πρόσφατη ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο πρώην NBAer φερόταν να 'χει το μυαλό του περισσότερο στο πώς θα καταφέρει να επιστρέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κι η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση, αν και το δυσκολότερο είναι να βρει συμβόλαιο σε μία απ' τις 30 ομάδες. Όπως και να 'χει, η ουσία είναι πως αποτελεί παρελθόν απ' την ομάδα έπειτα ούτε 2μηνη παρουσία. «#OnToTheNextOne» (σ.σ. «Πάμε Γι' Άλλα» σ' ελεύθερη μετάφραση), όπως έγραψε και σ' ένα απ' τα τελευταία tweets του.

Ο υγιής πια Μπρεντ Πέτγουεϊ θα επιστρέψει αντ' αυτού και στο ρόστερ της Α1, ενώ σ' αυτό θα 'χει παρέα και τον Γκιόρκι Σερμαντίνι.

Ο «Σέρμα» θα πάρει τη θέση του Μίρζα Μπέγκιτς, αφού ούτε αυτός έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του. Ο 29χρονος Σλοβένος σέντερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015, αλλά εντός των ημερών η διοίκηση θα αρχίσει με τον εκπρόσωπό του τις συζητήσεις για την απομάκρυνσή του.