«Δύσκολη αποστολή με Πανιώνιο, αλλά...»

Φάνης Παναγιώτου
Την επιστροφή στις νίκες θα ψάξει ο Απόλλωνας κόντρα στον Πανιώνιο στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Α1 (4/1, 17:00) με το έργο του, όμως, να μην είναι εύκολο...

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς, με μεγάλη σημασία γιατί προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος. Θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να κερδίσουμε τον αγώνα, γιατί δεν μπορούμε να έχουμε άλλες εντός έδρας απώλειες, και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φύγει περήφανος από το γήπεδο όλος αυτός ο κόσμος που πιστεύουμε ότι θα έλθει να παρακολουθήσει το παιχνίδι», τόνισε ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα στον πάγκο του Απόλλωνα Πάτρας, Κώστας Ρακιντζής, μιλώντας στο esake.gr.

Ο Βασίλης Νιφόρας με τη σειρά του είπε πως: «Δίνουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο. Πρέπει να το «χτυπήσουμε» γιατί παίζουμε στην έδρα μας και χρειαζόμαστε τη νίκη. Προσπαθούμε στην προπόνηση να δουλέψουμε τα λάθη που έγιναν στους προηγούμενους αγώνες και μας στέρησαν νίκες. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας γιατί είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς».