Σαχπατζίδης: «Ο Κόροιβος στηρίζεται στους πολλούς»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ο Γιάννης Σαχπατζίδης του Κόροιβου Αμαλιάδας έγραψε blog ενόψει της πρεμιέρας.

Αναλυτικά οι σκέψεις του Έλληνα παίκτη της ομάδας της Αμαλιάδας...

«Γεια σας, είμαι ο Γιάννης Σαχπατζίδης και σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου Blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Σε λίγες ώρες θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα Basket League. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Κόροιβου για 2η σεζόν, έχω δεθεί με την ομάδα, τους ανθρώπους και την πόλη της Αμαλιάδας. Πάνω απ’ όλα είμαι υπερήφανος που θα είμαι φέτος αρχηγός!

Πέρυσι ζήσαμε μία τρομερή και σίγουρα δύσκολη χρονιά. Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας την τελευταία αγωνιστική, μετά από σπουδαία προσπάθεια όλη τη σεζόν, κρατώντας όμως έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις.

Φέτος ξεκινάμε από το ίδιο σημείο. Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα που παρουσιάζει ένα διαφορετικό και αξιέπαινο μοντέλο. Στηρίζεται στους πολλούς, στην προσφορά και τη στήριξη που λαμβάνει από δεκάδες ανθρώπους, φιλάθλους, χορηγούς, που βρίσκονται στο πλευρό της διοίκησης στην προσπάθεια που γίνεται, έτσι ώστε η Αμαλιάδα και ολόκληρη η Ηλεία να εκπροσωπείται στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μας δουλεύουμε σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες, με στόχο να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο καλά προετοιμασμένοι από την αρχή του πρωταθλήματος. Ήδη αγωνιστήκαμε σε επίσημο ματς με τον Προμηθέα για το θεσμό του Κυπέλλου, όπου σταθήκαμε άτυχοι και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε για να κερδίσουμε. Δείξαμε, όμως, ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε.

Ο κόουτς και οι συνεργάτες του μας έχουν δείξει τι θέλουν από εμάς και δουλεύουμε μαζί τους για να βγάλουμε στο παρκέ το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε όλο τον κόσμο που αγαπάει τον Κόροιβο στο πλευρό μας σε κάθε αγώνα. Να μας στηρίζει, να είναι ο έξτρα συμπαίκτης μας όπως πολύ καλά ξέρει.

Δίνουμε το πρώτο μας ραντεβού στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας την Κυριακή στις 17:00. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα αγωνιστούμε σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα! Σας περιμένουμε!!!»