Χειρουργείο για Χαραλαμπόπουλο!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Δεν γλιτώνει το χειρουργείο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου πιθανότατα την Δευτέρα (18/9).

Άτυχος στάθηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αφού θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ο παίκτης έχει σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και αποφασίστηκε να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί μια και καλή. Ο αρχηγός της Εθνικής Νέων θα κάνει την επέμβαση την ερχόμενη Δευτέρα (18/9), όπως ανακοίνωσε επίσημα και ο «Δικέφαλος του Βορρά».

H επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Άτυχος στάθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, προτού ακόμη ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο διεθνής φόργουορντ που ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, θα υποβληθεί την προσεχή Δευτέρα σε επέμβαση λαπαροσκοπικής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετωπίζει, με τοποθέτηση πλεγμάτων στους κάτω κοιλιακούς μυς.

Ο χρόνος επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους θα προσδιοριστεί μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από τον γενικό χειρουργό και ειδικό στην λαπαροσκοπική χειρουργική κ. Μιχάλη Γενίτσαρη».