«Κράξιμο» Βέστερμαν σε Κολέ!

Κάτια Πετροπούλου
Ο Λίο Βέστερμαν έχει πολλά παράπονα από τον προπονητή του στην Γαλλία, Βενσάν Κολέ, και δεν δίστασε να κατακρίνει το γεγονός πως δεν υπάρχει επικοινωνία στην ομάδα.

Μια ωραία ατμόσφαιρα είναι στην Γαλλία, ενόψει Eurobasket.

Ο Λίο Βέστερμαν δεν δίστασε να κατηγορήσει τον Βενσάν Κολέ σε Λιθουανό δημοσιογράφο για έλλειψη επικοινωνίας στην ομάδα, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

«Μέχρι στιγμής δεν ξέρω τίποτα για τον ρόλο μου. Ο προπονητής δεν μου μίλησε ποτέ, οπότε δε ξέρω γιατί είμαι εδώ και τι θέλει από εμένα. Αυτή την στιγμή είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό. Φαίνεται σαν να μην σήμαινε τίποτα απολύτως η προεπολιγή: ίσως ο κόουτς να είχε ήδη την ομάδα έτοιμη στο μυαλό του.

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

Σε κάποια φάση προσπάθησα να του μιλήσω. Αλλά δεν είναι ο ρόλος μου να του ζητήσω τι μπορώ να κάνω. Με ξέρει, ξέρει πως έπαιξα την σεζόν που πέρασε και θα πρέπει να μου το πει αν θέλει κάτι άλλο, κάτι περισσότερο.

Όταν πήγα στο Κάουνας ο Σάρας μου μίλησε για τα πάντα. Το ίδιο έκανε και ο Ιτούδης στην ΤΣΣΚΑ, μού είπε τι ήθελε. Αλλά εδώ δεν ξέρω τίποτα!», είπε ο 25χρονος γκαρντ.

Την ίδια στιγμή, πολλά δημοσιεύματα θέλουν τις σχέσεις των παικτών της Γαλλίας με τον ομοσπονδιακό προπονητή να είναι ψυχρές.