Σάρας: «Η πρόταση της Μπάρτσα ήταν η χαμηλότερη»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στις προτάσεις που δέχτηκε πριν ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Wimbledon, Υψηλές αποδόσεις και ακόμα υψηλότερα έπαθλα* (21+)

Ο Λιθουανός κόουτς έκλεισε τα αυτιά του στις... σειρήνες αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και αποφάσισε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ζαλγκίρις για τα επόμενα δύο χρόνια, με τις απολαβές του να αγγίζουν τις 450-500 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Ο Σάρας βρέθηκε στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα και της Μακάμπι Τελ Αβίβ όμως προτίμησε να παραμείνει στην πατρίδα του και να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του.

«Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Δεν ήλθαμε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα. Η πρόταση της Ζαλγκίρις ήταν καλύτερη. Ακούγεται περίεργο όμως ήταν αρκετά καλύτερη, μιλώντας πάντα για το οικονομικό κομμάτι. Από την άλλη πλευρά, η πρόταση της Μπάρτσα ήταν η χαμηλότερη από όλες όσες είχα! Στη Ζαλγκίρις με αγαπούν πολύ και με αφήνουν να δουλέψω όπως θέλω. Έχω πολύ καλή σχέση με τους συνεργάτες μου, τον πρόεδρο, τον GM, τους ανθρώπους στο Κάουνας. Έχω επαναλάβει ότι θα έφευγα από εδώ μόνο για κάτι εξαιρετικό. Είμαι χαρούμενος στο Κάουνας» παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην Mundo Deportivo ο Σάρας, εξηγώντας τους λόγους που έμεινε στην πρωταθλήτρια Λιθουανίας.