Αποθέωση πρωταθλητών από 15.000 «πράσινους» στο ΟΑΚΑ! (pics & vids)

Νίκος Μαρούδας
Η αποστολή του Παναθηναϊκού γύρω στις 01.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας έφτασε στο ΟΑΚΑ και περισσότεροι από 15000 οπαδοί αποθέωσαν τους πρωταθλητές Ελλάδος που... άλωσαν το ΣΕΦ!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Λευκορωσία – Νέα Ζηλανδία (21+).

Μέρες... 1999 ζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, που σφράγισαν το νταμπλ με νίκη μέσα στο Φάληρο στον πέμπτο τελικό. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στο ΟΑΚΑ αμέσως μετά το ματς, περιμένοντας την αποστολή για να την αποθεώσουν!

Μετά τη λήξη και σε μικρό χρονικό διάστημα έφτασαν τις 2.000, με την προσέλευση να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Περίπου 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στο ΟΑΚΑ βρίσκονταν πάνω από 10.000 οπαδοί και συνεχώς αυξάνονταν! Μάλιστα κάποια στιγμή έκλεισε η Σπύρου Λούη και ο κόσμος έφτασε ως την Λεωφόρο Κηφισίας!

Kαπνογόνα και συνεχή συνθήματα συνέθεσαν το σκηνικό, με το σύνθημα για το Πρωτάθλημα του 1999 να έχει την τιμητική του!

Περίπου 1000 οπαδοί συγκεντρώθηκαν με μηχανάκια χαμηλά στη λεωφόρο Συγγρού, προκειμένου να συνοδεύσουν την αποστολή μέχρι το Στάδιο.

Ο... απόλυτος χαμός επικράτησε κατά την άφιξη του πούλμαν με τους πρωταθλητές. Το ευρηματικό «Έτσι γαμ@#νε τα πούλμαν που γυρνάνε» ακούστηκε δεκάδες φορές ενώ φυσικά αποθεώθηκαν παίκτες και Πασκουάλ που άκουσαν τα ονόματά τους εν χορώ!