Στη Σύρο ο Κάιλ Χάινς (vid)

Ο Κάιλ Χάινς ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο φετινό «Aegeanball Festival» που θα διεξαχθεί όπως και πέρυσι με πρωτοβουλία του Γιώργου Πρίντεζη.

Σε λίγες μέρες θα παίξουν αντίπαλοι με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Euroleague, αλλά αυτά τα 40 αγωνιστικά λεπτά δεν είναι ικανά να χαλάσουν την πολύ καλή φιλία μεταξύ του Γιώργου Πρίντεζη και του Κάιλ Χάινς.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο Αμερικανός σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του Γιώργου Πρίντεζη και θα παίξει στο «Aegeanball Festival» στη Σύρο.

Ο Κάιλ Χάινς έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης...

«Γεια σε όλους στην Ελλάδα. Γεια σε όλους στην όμορφη Σύρο. Θέλω να σας ανακοινώσω ότι θα συμμετέχω στο 3×3 LG AegeanBall Festival αυτό το καλοκαίρι. Περιμένω με ανυπομονησία να περάσουμε όμορφες στιγμές στην Ελλάδα με φιλάθλους και συμμετέχοντες, αλλά και να έχουμε ανταγωνιστικούς αγώνες. Μακάρι και να κερδίσω το Τουρνουά. Εύχομαι οι διοργανωτές να με συμπεριλάβουν σε καλή ομάδα. Ίσως, και με τον Γιώργο Πρίντεζη, καθώς έχουμε καλή προϊστορία ως συμπαίκτες. Σε κάθε περίπτωση, θέλω να τον ευχαριστήσω πολύ για την πρόκληση και να δηλώσω τη συμμετοχή μου. Καλημέρα, σας ευχαριστώ πολύ. Τα λέμε σύντομα στη Σύρο».