«Σκούπα» στους Τζαζ και τελικούς οι Ουόριορς! (vids)

Gazzetta team
Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έβγαλαν για άλλη μια φορά τις... σκούπες, επικράτησαν εύκολα των Τζαζ στη Γιούτα με 95-121 και με σκορ 4-0 προκρίθηκαν στους Τελικούς της Δύσης, όπου περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Σπερς - Ρόκετς.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι Τζαζ δεν ήταν κακοί φέτος. Λίγοι όμως περίμεναν πως, με το σκορ στο 3-0, το 4ο ματς, έστω και στη Γιούτα, θα είχε διαφορετική εξέλιξη. Οι «πολεμιστές» από το Οκλαντ δεν διέψευσαν τις προσδοκίες των φίλων τους κι έχοντας σε τρομερή μέρα τους Στεφ Κάρι (30π με 4/10 τρίποντα, 7ασ), Ντρέιμοντ Γκριν με triple-double (17π, 10ρ, 11ασ, 2 κλ) και συμπαραστάτες τους Τόμπσον (21π) και Ντουράντ (18π, 6ρ, 5ασ), πήραν εύκολα τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε καλή μέρα τον Γκόρντον Χέιγουορθ, που τράβηξε το «κουπί» επιθετικά (25π), όμως η όποια αντίδρασή τους περιορίστηκε στα πρώτα λεπτά. Όταν οι «Big-4» των Ουόριορς πήραν μπρος, δεν σταμάτησαν ούτε για να... κοιτάξουν πίσω τους και οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν την πρώτη περίοδο με 17-39 υπέρ τους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τζαζ κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά και να οδηγηθούν στο τέλος του χάνοντας 52-60, ενώ ως το φινάλε της τρίτης είχαν καταφέρει να έρθουν ακόμα πιο κοντά (79-86 λίγο πριν το τέλος της).

Κάπου εκεί όμως μίλησε η εμπειρία και η θέληση των Ουόριορς, που επιθετικά πήραν φωτιά και έφτασαν στην εύκολη επικράτηση με 95-121.