Άσκα: «Όλα πρέπει να ξεκινήσουν από την άμυνα»

Νίκος Καρφής
Ο Ιβάν Άσκα ανέφερε πως η άμυνα του ΠΑΟΚ θα είναι καθοριστική για να... τελειώσει η ομάδα του τη σειρά με το Λαύριο στα 2 ματς.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ... έδειξε τον τρόπο που θα έρθει η δεύτερη νίκη της ομαδας του το Σάββατο απέναντι στο Λαύριο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην άμυνα.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου

Για το ματς: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ήταν ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφω στα πλέι οφ. Είχα καιρό να συμμετέχω. Το ότι ήρθα προς το τέλος της σεζόν στην ομάδα και θα έπρεπε να ενσωματωθώ, να βρω χημεία και να καταλάβω τι ζητούν οι προπονητές μου από μένα και το θετικό είναι ότι ανταποκρίνομαι. Το πιο θετικό είναι να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: «Εξαρτάται από το τι ομάδες έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πως θα είναι ο αντίπαλος. Μπορώ να παίξω και τις δύο θέσεις. Σαν παίκτης προτιμάω περισσότερο το 4».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ το Σάββατο για να τελειώσει τη σειρά στο Λαύριο: «Όλα πρέπει να ξεκινήσουν από την άμυνα. Να παίξουμε επιθετικά σε αυτό το κομμάτι και να μην παίξουμε εγωιστικά στην επίθεση. Να είμαστε ομάδα, να κάνουμε αυτό που μας ζητούν οι προπονητές και θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα έβγαλε δείγματα εγωισμού στα προηγούμενα παιχνίδια: «Έχει συμβεί, το έχω αισθανθεί και για τον εαυτό μου ότι έχω εκβιάσει σουτ. Συμβαίνει καμία φορά στην εξέλιξη του αγώνα, αλλά τώρα είναι πλέι οφ , δε μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να το δούμε διαφορετικά».