Λυκογιάννης: «Χάσαμε από την επίθεσή μας»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ο Κολοσσός ηττήθηκε στα Τρίκαλα γιατί δεν λειτούργησε καλά η επίθεσή του όπως ανέφερε ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο Κολοσσός δεν τα κατάφερε στην έδρα των Τρικάλων και ο προπονητής των νησιωτών τα είχε με τις βιαστικές επιλογές των παικτών του.

Ο Άρης Λυκογιάννης ανέφερε, «Καταρχάς καλή χρονιά σε όλους, θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στα Τρίκαλα. Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, σε μια δυνατή έδρα, Πάντα έτσι είναι εδώ ιδιαίτερα και έχει ενδιαφέρον να παίζεις εδώ, έχει πλάκα, είναι από τις έδρες που έχουν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα.

Νομίζω πως δύο στοιχεία καθόρισαν το αποτέλεσμα σήμερα. Tο ένα είναι πως η γηπεδούχος ομάδα έδειξε μέσα από τη διάρκεια του ματς ότι το ήθελε περισσότερο. Kαι το δεύτερο στοιχείο νομίζω ότι είναι ίσως από τις λίγες φορές που χάνουμε το παιχνίδι από την επίθεση και όχι από την άμυνα μας γιατί νομίζω πως αμυντικά αν εξαιρέσουμε ένα ξέσπασμα των Τρικάλων σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή πέντε λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι όπου βρήκαν κάποια περιφερειακά σουτ.

Γενικά είχαμε καλό αμυντικό ρυθμό, σούταραν κάτω από 25% στο τρίποντο που είναι το βασικό τους στυλ παιχνιδιού και στο ρυθμό του παιχνιδιού, ούτε τρανζίσιον βρήκανε, ούτε εύκολα καλάθια, δηλαδή πήγαμε στο πλάνο το οποίο και είχαμε. Στην επίθεση όμως ήμασταν πολύ βιαστικοί, βιαζόμασταν, δεν γυρνούσαμε σωστά τη μπάλα και αυτό είναι το δεύτερο στοιχείο που καθόρισε το ματς».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Σαλούστρος τόνισε πως, «Καλησπέρα και καλή χρονιά, συγχαρητήρια στα Τρίκαλα που άξιζαν την νίκη και την θέλανε πιο πολύ. Εμείς ήμασταν λίγο πιο χαλαροί, να το πω έτσι. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε, ήτανε μια δύσκολη αποστολή για εμάς, μια δύσκολη έδρα, έχουμε ένα μεγάλο σχετικά διάλειμμα, θα παίξουμε πάλι σε δύο εβδομάδες, οπότε θα βελτιώσουμε τα λάθη μας πιστεύω και θα πάμε να παλέψουμε το παιχνίδι στο Ρέθυμνο που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Επίσης θέλω να ευχηθώ συλλυπητήρια στον προπονητή μας τον Άρη τον Λυκογιάννη για την απώλεια του πεθερού του».