Θάντερ - Ουίζαρντς: 126-115

Φώτης Καρακούσης
Τον Θεό του δεν έχει ο Ράσελ Ουέστμπρουκ με τον μεγάλο ηγέτη των Θάντερ να είναι για ακόμα μία φορά μαγικός και με το 9ο φετινό του τριπλ νταμπλ και 6ο στα τελευταία 8 ματς να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη επί των Ουίζαρντς με 126-115.

Πραγματικά ότι και να γράψεις για τον παίκτη αυτό είναι λίγο. Από την στιγμή που ο Κέβιν Ντουράντ αποφάσισε να φύγει από την Οκλαχόμα, έχει βαλθεί να κάνει τους πάντες να τον ξεχάσουν παίζοντας εξωπραγματικό μπάσκετ. Μιλάμε φυσικά για τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος σε ένα ακόμα ματς ήταν απίστευτος, αναγκάζοντας τους πάντες να υποκλιθούν στο τεράστιο ταλέντο του.

Τι έκανε; Τίποτα μωρέ, πέτυχε το 9ο φετινό τριπλ νταμπλ και το 6ο στους 8 τελευταίους αγώνες, οδηγώντας τους Θάντερ στη νίκη επί των σκληροτράχηλων Γουίζαρντς με 126-115. Μάλιστα σαν να μην έφτανε το τριπλ νταμπλ, ήταν και ο παίκτης που με δικό του τρίποντο το ματς πήγε στην παράταση για να το... καθαρίσουν μετά εύκολα οι γηπεδούχοι και να φτάσουν το 12-8.

Ο Ουέστμπρουκ σε μια ακόμα μοναδική του παράσταση είχε 35 πόντους, κατέβασε 14 ριμπάουντ και έδωσε και 11 ασίστ, έχοντας και 2 κλεψίματα. Ε πραγματικά τι άλλο να έκανε; Τον απίστευτο αυτόν παίκτη ακολούθησε ο Ολαντίπο με 25, ενώ θετικότατοι ήταν οι Καντέρ (14) και Σαμπόνις (10). Για τους ηττημένους που βρίσκονται πλέον στο 6-11, ο Μπιλ με 31 πόντους ήταν αυτός που ξεχώρισε με τον Μόρις να ακολουθεί με 19.