Κωνσταντινίδης: «Mε τη νοημοσύνη μας δεν μπορεί να παίξει κανείς!»

Gazzetta team
Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Τόνι Κωνσταντινίδης, έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη, ενώ στάθηκε στα στοιχεία που δεν επέτρεψαν στο Ρέθυμνο να νικήσει και τη διαιτησία.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Τόνι Κωνσταντινίδης, ανέφερε: «Καταρχάς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο στην συνέχεια του πρωταθλήματος και κυρίως του Champions League. Είναι κάποια πράγματα που μας στοιχίζουν στα εκτός έδρας παιχνίδια και χαλάνε την εικόνα μας. Κάνουμε πολλά λάθη και χάνουμε πολλά ριμπάουντ τα οποία οι αντίπαλοι μας μετατρέπουν σε καλάθια. Αυτά τα δύο στοιχεία παίζουν καθοριστικό ρόλο. Από τη μία η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν δίκαιη, καθώς ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά μας μένει μια πικρία καθώς χάσαμε στην τελευταία επίθεση την ευκαιρία να κλέψουμε το ματς.

Το μόνο θετικό είναι ότι χάσαμε με μικρή διαφορά, καθώς θεωρώ ότι στο τέλος θα είμαστε σχετικά κοντά στον ΠΑΟΚ. Είχαμε την ευκαιρία στην προηγούμενη αγωνιστική να μείνουμε μόνοι μας τέταρτοι, μπορούσαμε να κλέψουμε το ματς και σήμερα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Θέλω όμως να σας πω κάτι και να το γράψετε όπως θα σας το πω και δεν έχει σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά με όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Με τη δική μου τη νοημοσύνη και τη νοημοσύνη των παικτών δεν μπορεί να παίξει κανείς. Έχω την εντύπωση ότι γίνονται πάρα πολλά διαιτητικά ανθρώπινα λάθη στα εκτός έδρας μας παιχνίδια μας.

Συνέβη και με την Κύμη, συνέβη και στην Πάτρα με τον Απόλλωνα. Έχουμε παράπονα και σήμερα. Έχουμε άπειρο σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά απαιτούμε να σέβονται και εμάς. Απαιτώ πλήρη σεβασμό. Είναι η πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα. Η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνει αρκετά ενοχλητική. Όσο δουλεύουμε εμείς στην προπόνηση, τις ίδιες ώρες δουλεύουν και οι άλλοι. Μπορεί να φαίνεται ειρωνικό αυτό που λέω, αλλά δεν είναι και επαναλαμβάνω ότι δεν επιτρέπω σε κανέναν να παίζει με τη νοημοσύνη τη δική μου και των παικτών μου».