Παππάς: «Στο μέλλον θα δώσουμε μεγάλες χαρές στον κόσμο μας»

Gazzetta team
Ο Νίκος Παππάς εξήγησε ότι τα λάθη του Παναθηναϊκού και κάποια κρίσιμα σουτ που έβαλε η Ρεάλ έκριναν το ματς υπέρ των Μαδριλένων.

O γκαρντ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε, αρχικά, στην ήττα από τους Μαδριλένους: «Με ομάδες όπως η Ρεάλ που έχουν τέτοιο επιθετικό ταλέντο, ψάχνεις την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσεις. Στο μεγαλύτερο διάστημα ελέγξαμε το παιχνίδι, το οποίο πήγε σε υψηλό σκορ, αλλά και εμείς μπορούμε να σκοράρουμε πολύ».

Εν συνεχεία σχολίασε το σημείο που κρίθηκε το παιχνίδι: «Στο τέλος κάποια λάθη δικά μας, κάποια κρίσιμα σουτ που έβαλε η Ρεάλ το έκριναν εις βάρος μας. Η Ρεάλ βρήκε ρυθμό στην επίθεση αφού έχουν πολύ ταλέντο. Το σημαντικό για την ομάδα μας είναι που διεκδικούμε σε όλες τις έδρες τη νίκη και χρειαζόμαστε ένα ακόμα για να μπορέσουμε να τις παίρνουμε κιόλας ώστε να χαρούμε κι εμείς και ο κόσμος. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα δώσουμε μεγάλες χαρές στον κόσμο μας με μεγάλες νίκες».

Σε ό,τι αφορά τη βοήθεια που δίνει στη θέση του πλέι μέικερ, σχολίασε: «Συγκυριακά παίζω και στη θέση του πλέι μέικερ όσο λείπει ο Τζέιμς. Προσπαθώ, κάποιες φορές μου βγαίνει, κάποιες φορές όχι. Οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται κι εγώ δίνω το 100% όποτε μου δίνει την ευκαιρία ο προπονητής».