Ο Ζαγκλής δώρισε στον Τσέφεριν την εγκυκλοπαίδεια της FIBA

Newsroom
Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής και ο πρόεδρός της, Χαμανέ Νιανγκ, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στη Νιόν και του παρέδωσαν την εγκυκλοπαίδεια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπάσκετ.

Οι επικεφαλής της FIBA, εν προκειμένω ο Γενικός Γραμματέας, Ανδρέας Ζαγκλής και ο πρόεδρος, Χαμανέ Νιανγκ συναντήθηκαν με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν στο «στρατηγείο» της FIFA, στη Νιόν.

Επρόκειτο για μία τακτική συνάντηση στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας των δύο πλευρών και σε μία περίοδο που αμφότερες οι Ομοσπονδίες αντιμετωπίζουν μία σειρά από ζητήματα και προκλήσεις που τους απασχολούν. Σε κάθε περίπτωση, οι τελευταίες εξελίξεις σε επίπεδο σχέσεων μεταξύ συλλόγων και ομοσπονδιών τόσο σε επίπεδο ποδοσφαίρου όσο και μπάσκετ θα βρίσκονταν στην ατζέντα των συζητήσεων.

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν παρέλαβε την εγκυκλοπαίδεια της FIBA, ένα συγκλονιστικό έργο, το οποίο εκδόθηκε πρόσφατα και περιλαμβάνει στατιστικά όλων των παικτών, διαιτητών, προπονητών και ομάδων που έχουν πάρει μέρος σε ευρωπαίκές διοργανώσεις συλλόγων.