Πανιώνιος: Και επίσημα Γενικός Αρχηγός ο Φάνης Χριστοδούλου, τον καλωσόρισαν... σπίτι του

Newsroom
Ο Φάνης Χριστοδούλου ανήκει με κάθε επισημότητα στο δυναμικό του Πανιωνίου με την ομάδα να ανακοινώνει τον «Μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ ως νέο Γενικό Αρχηγό.

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας επιστροφής έλαβε τέλος! Ο Φάνης Χριστοδούλου είναι και πάλι μέλος του Πανιωνίου με κάθε επισημότητα.

Ο παίκτης που συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομα του με τους «κυανέρυθρους», με παρουσία 13 ετών, και ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ επιστρέφει στην ανδρική ομάδα του Πανιωνίου, αυτή τη φορά από ένα τελείως διαφορετικό πόστο.

Ο νέος του ρόλος αφορά εκείνον του Γενικού Αρχηγού και στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Ο δικός μας Φάνης ξανά κοντά μας

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ επιστρέφει στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα μπάσκετ.

Αποτελεί τεράστια επιτυχία της οικογένειας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ το γεγονός ότι ο μεγάλος ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ έρχεται κοντά μας για να ενισχύσει με την προσωπικότητα και τις ικανότητές του την προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ο ΚΟΣΜΟΣ και η ΟΜΑΔΑ μας, καλωσορίζουν τον πλέον προικισμένο αθλητή στην ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ στο σπίτι του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΑΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ».