ΓεροΓιοβάισα: Απ' όλα έχει ο μπαξές

γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα σήμερα το... παίζει σε διπλό ταμπλό με μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Έχει πολύ πράμα σήμερα και ο γεροΓιοβάισα δεν ήθελε να αφήσει κάποιον παραπονεμένο. Δεν θέλει να δεχθεί καμιά κατάρα πάλι και να τρέχει. Γι' αυτό θα ασχοληθεί και με Euroleague, αλλά και με Europa League και Conference League.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (19:00) και θα ψάξει το πρώτο του διπλό. Η απουσία του Νέντοβιτς είναι μεγάλη, όμως θα παίξουν κανονικά οι Παπαπέτρου και Ουάιτ. Θεωρώ πως έφτασε η ώρα για ένα διπλό επιτέλους. Αν δεν νικήσεις ούτε τέτοιες ομάδες εκτός, τότε δεν έχεις να περιμένεις κάτι. Το διπλό προσφέρεται στο 2.30 και θα πάρω το ρίσκο.Περιμένω μια καλή εμφάνιση από τους πράσινους.

Πάμε και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μονακό (5/11). Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο 5-2, ενώ η Μονακό είναι στο 4-3 και παίζει όμορφο μπάσκετ. Δύο ομάδες που προσπαθουν να τρέξουν όσο μπορούν, ενώ η αθλητικότητα των Μονεγάσκων θα παίξει ρόλο. Δεν θέλω να σταθώ σε νικητή, αφού θα είναι αμφίρροπο. Έτσι επιλέγω ένα υψηλό σκορ, το οver 183.5 στο 1.85. Η άμυνα των Πειραιωτών τσακίζει κόκκαλα, αλλά τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά κόντρα σε μια τόσο αθλητική ομάδα.

Έχουμε και ποδόσφαιρο. Για το Europa League o Ολυμπιακός φιλοξενεί την Άιντραχτ (19:45) και θέλει να κάνει καθοριστικό βήμα για την πρωτιά στον όμιλο. Οι Γερμανοί έρχονται με απουσίες στον Πειραιά, ωστόσο ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται να κρατήσει το 0 στα τελευταία παιχνίδια του. Το goal/goal στο 1.63 φαντάζει η ιδανική επιλογή.

Τέλος ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κοπεγχάγη (22:00) και αυτός ψάχνει νίκη και πρωτιά στον όμιλο του Conference League. Πάντως τη φετινή σεζόν στην Τούμπα δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά σε ελληνικό πρωτάθλημα και Ευρώπη. Οι Δανοί είναι επικίνδυνοι και θεωρώ πως μπορούν να πάρουν κάτι από την επίσκεψη τους στη Θεσσαλονική, εκτός από μπουγάτσες. Καλό το Χ στο 3.40.

Kαλή τύχη σε όλους.