Ο Velentino Rossi «υπογράφει» το Opel Adam VR46 LE

Ο Velentino Rossi «υπογράφει» το Opel Adam VR46 LE
Η Opel δημιούργησε το Adam VR46 Limited Edition ειδικά για τον μεγάλο Valentino Rossi και την αγορά της Ιταλίας.

Με την υπογραφή του μεγάλου αυτού αναβάτη, του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Valentino Rossi, το Adam είναι διαθέσιμο στην αγορά της Ιταλίας, όπου ο Doctor είναι ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής.

Αυτή η έκδοση ονομάζεται Adam VR 46 Limited Edition, βασίζεται στο Slam και διακρίνεται για τις μαύρες carbon επιφάνειες του, την οροφή σε μαύρο ματ, ή γκρι, που κάνει όμορφη αντίθεση με τις νέες αποχρώσεις του αμαξώματος σε μαύρο μεταλλικό, κίτρινο, κόκκινο και λευκό. Επιπλέον σε συνδυασμό μαύρου κίτρινου είναι και οι νέες ζάντες ελαφρού κράματος.

Ο Valentino Rossi ανέλαβε να το παρουσιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο σε ένα βίντεο για την ιταλική Opel, δηλώνοντας επίσης ότι το Adam το έπεισε αμέσως και όχι μόνο με τις όμορφες γραμμές του, τον πλούσιο εξοπλισμό και την τεχνολογία που διαθέτει. Το βρήκε πολύ διασκεδαστικό, ενώ του άρεσε πολύ η δυνατότητες προσωπικής διαμόρφωσης που παρέχει αυτό το μικρό. «Είναι τόσοι πολλοί οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις στο Adam και σίγουρα θα βρεις αυτόν που σε ικανοποιεί», δήλωσε ο «γιατρός».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!