Φήμες για εμπλοκή της Peugeot στο Dakar

Φήμες για εμπλοκή της Peugeot στο Dakar
Φωτιές στους φίλους της Peugeot και των αγώνων, άναψε η l’Equipe με δημοσίευμα της, στο οποίο αναφέρει την επιστροφή των Γάλλων στο Dakar.

Αυτοκίνητο με κίνηση στους δυο τροχούς, χορηγό τη Red Bull και οδηγό τον Carlos Sainz, θα είναι το τρίπτυχο στο οποίο θα βασιστεί η επιστροφή της Peugeot στον σκληρό αγώνα του Dakar μετά από 25 ολόκληρα χρόνια απουσίας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, η Peugeot θα συμμετέχει στην κατηγορία Τ1 και Τ2 για αυτοκίνητα με κίνηση στους δυο τροχούς, ενώ όσον αφορά τον οδηγό, θεωρείται απίθανο αυτός να είναι ο Sebastian Loeb, αφού τον δεσμεύει συμβόλαιο με τη Citroen για το Πρωτάθλημα WTCC.

Από την άλλη, ο Carlos Sainz ανανέωσε για τρία ακόμα χρόνια το δικό του συμβόλαιο με τη Peugeot Sport, γεγονός που τον φέρνει πολύ κοντά στο να καθίσει πίσω από το τιμόνι του νέου αγωνιστικού της ομάδας του. Φήμες, σχετικά με το θέμα του οδηγού θέλουν και τον Πρωταθλητή Stephane Peteransel, με έντεκα νίκες στον συγκεκριμένο αγώνα στην κατηγορία των μοτοσικλετών, να διεκδικεί μια θέση στο μπάκετ του νέου αγωνιστικού Peugeot.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!