Ανακοίνωσε Χάνινεν η Hyundai

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Χάνινεν η Hyundai
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Τον Γιούχο Χάνινεν ως δοκιμαστή και έναν από τους δυο οδηγούς της για την επόμενη χρονιά ανακοίνωσε η Hyundai, που επιστρέφει στο WRC.

Η Hyundai ετοιμάζεται για το... comeback στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι την επόμενη χρονιά και ήδη έκανε την πρώτη της κίνηση. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε και παρουσίασε τον Γιούχο Χάνινεν ως τον δοκιμαστή και έναν από τους δυο οδηγούς της ενόψει της νέας σεζόν.

«Η πρώτη δοκιμή που έκανα με το i20 WRC ήταν αρκετά θετικό για μένα. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με τη δουλειά που έχει κάνει η ομάδα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Νιώθω πολύ καλά με όλους στην ομάδα και ανυπομονώ να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί τους επόμενους έξι μήνες», δήλωσε ο Φινλανδός, ο οποίος φέτος αγωνίζεται με την Qatar WRT με ένα Ford Fiesta RS WRC.

Από την πλευρά του, ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή εμφανίστηκε και ο Μισέλ Ναντάμ. «Είμαι σίγουρος ότι με την εμπειρία και τις παραστάσεις που έχει θα συνεισφέρει στην ομάδα και προς το παρόν είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που έχει κάνει», ήταν τα λόγια του αφεντικού της κορεάτικης ομάδας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!