Gazzetta Awards 2019: Η μεγάλη ψηφοφορία για το Fair Play (pic)

Gazzetta Awards
H ψηφοφορία για τα Gazzetta Awards συνεχίζεται και όλα είναι ανοιχτά για την ανάδειξη της καλύτερης Fair Play στιγμής για το 2019.

Είναι η κατηγορία που εμφανίζονται αρκετοί... ήρωες από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Και ούτε το 2019 αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Και ειδικά φέτος είναι η κατηγορία που θα κριθεί την τελευταία ώρα της ψηφοφορίας. Μένει ακόμα 1,5 μέρα για το τέλος της ψηφοφορίας και είναι τουλάχιστον έξι υποψήφιοι σε απόσταση αναπνοής!

Ποια θα είναι τελικά η Fair Play στιγμή της χρονιάς;

Οι Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου που ξεκίνησαν το ματς κι αυτοί με εννιά παίκτες μιας και ο αντίπαλος δεν είχε περισσότερους παίκτες με τις απαραίτητες κάρτες υγείας και στο τέλος έχασαν κιόλας;

Ο Αρης Ανδρεάδης από την Τριανδία που κέρδισε το πέναλτι αλλά συνεννοήθηκε με τον προπονητή του για να το χάσει;

Ο Βασίλης Μαναριώτης ο οποίος ήταν τετ-α-τετ η ομάδα του έχανε αλλά είδε ότι υπήρχε αντίπαλος στο έδαφος και παράτησε την φάση;

Ο Σωτήρης Μέλλος ο οποίος σκόραρε χωρίς να δει ότι υπήρχε αντίπαλος στο έδαφος και μετά την σέντρα έβαλε αυτογκόλ;

Η ομάδα του Πανσερραϊκού που επίσης με αντίπαλο στο έδαφος δεν τελείωσε την φάση;

Οι παίκτες της Δόξα Πλατανέ οι οποίοι παραδέχθηκαν το λάθος του διαιτητή και δεν εκτέλεσαν το έμμεσο φάουλ;

Η Καβάλα που παρά το γεγονός ότι έχανε είπε στον διαιτητή να μην βγουν εκτός αγωνιστικού χώρου οι 2 τραυματίες της Καλαματάς και να μην συνεχίσουν με 9 παίκτες;

Fair Play στιγμές είχαμε και στις μεγάλες κατηγορίες.\

Ο Κώστας Φορτούνης για παράδειγμα στο ματς του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό σταμάτησε τον αιφνιδιασμό του Ολυμπιακού μιας και ο Μπουκουβάλας ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Ο Νικ Καλάθης παραδέχθηκε πως έβγαλε αυτός την μπάλα αναγκάζοντας την Τσαρούχα ν' αλλάξει απόφαση και να του δώσει το χέρι.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ και σε κρίσιμο σημείο παραδέχθηκε πως έβγαλε αυτός την μπάλα αλλάζοντας πάλι την άποψη των διαιτητών.

Ειναι η μεγαλύτερη «μάχη» μέχρι στιγμής στα Gazzetta Awards η οποία θα κριθεί αύριο στις τελευταίες ώρες της ψηφοφορίας.

Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.