Ταπεινός ο Χαρίσης

Gazzetta team
Ο Κολοσσός μπορεί να συνέτριψε την Καβάλα ωστόσο σύμφωνα με τον Κώστα Χαρίση η ομάδα παραμένει με σκυμμένο το κεφάλι και μίλησε για την επόμενη αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό.

Ο Κώστας Χαρίσης ήταν από τους κορυφαίους του Κολοσσού στην μεγάλη νίκη επί της Καβάλας, αλλά παρέμεινε ταπεινός: «Ήταν σημαντική αυτή η νίκη, ωστόσο παραμένουμε με σκυμμένο το κεφάλι. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, απλά έγινε… εύκολο στην πορεία. Ήμασταν καλά διαβασμένοι και χρειαζόμασταν τη νίκη, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Δεν κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες.
Αυτό που μας απασχολεί είναι η ομάδα μας. Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίζουμε και κάθε Σαββατοκύριακο θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Παίζουμε ομαδικό μπάσκετ, δεν περιμένουμε το σκοράρισμα από 1-2 παίκτες. Όποιος είναι σε καλή μέρα βοηθάει περισσότερο την ομάδα».

Φυσικά αναφέρθηκε στον κόσμο που γέμισε το Βενετόκλειο και στη συνέχεια: «Ο κόσμος μας βοήθησε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έδωσε δυναμικό ‘’παρών’’ και η παρουσία του μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Με σκληρή δουλειά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάμε να παίξουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στα Ιλίσια. Σίγουρα ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι, γιορτάσαμε και χαρήκαμε τη νίκη με την Ε.Κ. Καβάλας, αλλά από αύριο το μυαλό μας θα πρέπει να βρίσκεται μόνο στην αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό. Προσωπικά η καλή μου εμφάνιση οφείλεται κατά κύριο λόγο στους συμπαίκτες μου. Δεν κάνω πράγματα από μόνος μου στο γήπεδο, αυτοί με τροφοδοτούν και το μπράβο αξίζει στους ίδιους».