Βαρύς ο πέλεκυς για Γέστε!

Δημήτρης Τομαράς
Ακριβά πρόκειται να πληρώσει την ενέργειά του ο Φραν Γέστε, ο οποίος έχει υποπέσει σε διπλό πειθαρχικό παράπτωμα. Ο Ισπανός σύμφωνα με πληροφορίες θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 70.000 ευρώ!

Όσο πηγαίνει και ανεβαίνει το... κοντέρ για τον Φραν Γέστε. Βάσει νεότερων πληροφοριών στον Ισπανό επιθετικό μέσο θα επιβληθεί... καμπάνα 70 χιλιάδων ευρώ, χωρίς όμως ακόμα να έχει ληφθεί οριστική απόφαση επ' αυτού! Και αυτό γιατί εκτός από την πρωτοβουλία του να κάνει επέμβαση στην Βιτόρια έχει προβεί και σε παραβίαση ωραρίου. Η παραβίαση είχε γίνει από τον Γέστε προτού ταξιδέψει στην χώρα του για να πάρει γνωμάτευση από τον Μίγκελ Σάντσεθ και εν συνεχεία να κάνει αρθροσκόπηση.

Κάτι που σημαίνει πως ο Γέστε έχει υποπέσει σε διπλό πειθαρχικό παράπτωμα. Στον Ολυμπιακό θέλουν να περάσουν ηχηρό μήνυμα στην περίπτωση του έμπειρου παίκτη και έτσι φαίνεται να είναι αποφασισμένοι να τον τιμωρήσουν με ένα βαρύ πρόστιμο.

Εξάλλου στην πειραϊκή ΠΑΕ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι και από την στάση του και από τον τρόπο με τον οποίο απολογήθηκε για όλα όσα έγιναν. Ας μην ξεχνάμε πως την Τετάρτη οι πληροφορίες ανέφεραν πως η πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας ήταν να του επιβάλλουν ποινή 40 χιλ. ευρώ και πάνω ενώ άλλες πηγές έκαναν λόγο για 50 χιλ. ευρώ και ίσως περισσότερα...