Ρε πλάκα μάς κάνετε;

Gazzetta team

bet365

Ρε, καλά δεν περνάγαμε στην Αυστρία τόσες μέρες; Τουλάχιστον εκεί οι άνθρωποι είναι σοβαροί, λογικοί και έντιμοι. Ούτε τρέλα πουλάνε ούτε θράσος έχουν ούτε μέσα στα μούτρα σου σε κοροϊδεύουν. Διότι πραγματικά σε αυτή την ιστορία με τα στημένα, η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο και στο τέλος ο Παναθηναϊκός και οι άνθρωποί του θα βγουν και κερατάδες και δαρμένοι.

Αν βέβαια κρίνει κανείς από τη συμπεριφορά εδώ και εβδομάδες του... μεγάλου αδερφού, δεν γίνεται να εκπλαγεί και από αυτήν του... μικρού καθώς πάνε πακέτο, μαζί με ένα σωρό άλλα... αδέρφια τους στη Λίγκα. «Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες, να δεις που κάποτε θα μας πούμε και χαζούς», τραγουδούσε πριν από πολλά χρόνια ο Μηλιώκας και φυσικά ο άνθρωπος είχε απόλυτο δίκιο. Δεν φτάνει δηλαδή που έχουν καταφέρει το απόλυτο κουκούλωμα (με εξαίρεση κάποιους ελάχιστους που τολμάνε να γράψουν τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ και τρώνε αγωγές), αλλά σε προκαλούν και από πάνω, βιάζοντας κάθε λογική.

Αφορμή για όλα τα παραπάνω μια ανακοίνωση που έβγαλε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο πρόεδρος του οποίου –επειδή ίσως το έχουν ξεχάσει– έχει προφυλακιστεί μέρες τώρα με την ταμπέλα του Παραγκάρχη. Αηδίασε όλη η Ελλάδα με τους διαλόγους που βγήκαν στη φόρα, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις βρίσκεις τους... γνωστούς-άγνωστους από κάτω να μαγειρεύουν τα μισά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Kι αυτοί αντί να ψάχνουν να κρυφτούν, σου πουλάνε και τρέλα από πάνω. Αλλά δεν φταίνε μόνο εκείνοι. Φταίει και ο Παναθηναϊκός που τους αφήνει και τα κάνουν. Γιατί προφανώς στην ΠΑΕ δεν έχουν καταλάβει ένα πράγμα.

Η συγκεκριμένη ιστορία δεν αφορά τον Πατέρα. Ούτε να φοβηθεί έχει ούτε να αποδείξει κάτι ο πρώην πρόεδρος του Τριφυλλιού. Γι' αυτό και δεν κλήθηκε από τη δικαιοσύνη, εν αντιθέσει με άλλους που (διαβάζουμε πως) είναι μπλεγμένοι σε σημεία και τέρατα. Για τον Παναθηναϊκό όμως ήταν και είναι τεράστια ευκαιρία να το κάνει ΣΗΜΑΙΑ. Να το πάει μέχρι εκεί που δεν παίρνει το θέμα. Αν την πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, τότε απλά με την ίδια ευκολία που δημιουργήθηκε η Παράγκα 2, θα πάμε και στην Παράγκα 3. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο...

«Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου ότι είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περίπτωση καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουνε να ξέρεις άμα δεν το κάνει αυτό», θυμίζω (ανάμεσα σε... χιλιάδες άλλους διαλόγους) πως έλεγε ο Μπέος στον Κανελλόπουλο.

Κάποιοι όμως όλα αυτά τα έχουν ξεχάσει και ψάχνουν ακόμη και στον ύπνο τους τον Πατέρα (με σημαία τους ένα διάλογο της ΠΛΑΚΑΣ, όπου ο Μάκης του λέει ότι πάνε να στήσουν τον Παναθηναϊκό στον Βόλο και τελικά τον ΕΣΤΗΣΑΝ) . Και το κάνουν διότι λέγε-λέγε και ρίξε-ρίξε λάσπη, στο τέλος κάτι μένει. Έτσι τους έμαθαν. Δεν έχουν καταλάβει ωστόσο το πιο σημαντικό. Τις αποφάσεις δεν θα τις βγάλει το επικοινωνιακό τιμ του καθενός (εκεί όπου ο ένας έχει σπρώξει ό,τι έχει και δεν έχει και ο άλλος δεν ασχολείται) αλλά η δικαιοσύνη. Αυτά...

ΥΓ1. Οι οπαδοί του Βόλου δεν έχουν καμιά δουλειά να κάνουν τους δικηγόρους του Μπέου και του κάθε Μπέου, ούτε τους κατηγόρησε κανείς και για τίποτα. Απλά έτυχε την περίοδο που βγήκε το σκάνδαλο στη φόρα να έχει τη δική τους ομάδα. Θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε άλλη, αφού τις αλλάζει σαν τα πουκάμισα.
ΥΓ2. Για τον Παναθηναϊκό σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, για αυτά που προηγήθηκαν και αυτά που ακολουθούν, θα τα πούμε στο επόμενο σχόλιο. Να ξεπεράσουμε το σοκ πρώτα, γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε μαζί τους.

 

Τελευταία Νέα