«Ερυθρόλευκος» ο Φορτούνης

Gazzetta team
Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο πρώτος στόχος από τους Έλληνες παίκτες που θέλει να προσθέσει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός, τόσο για την αξία του όσο και για το γεγονός ότι προέρχεται από τις ερυθρόλευκες ακαδημίες.

Ο νεαρός άσος του Αστέρα Τρίπολης, όπως έχει γραφτεί αρκετές φορές τις τελευταίες μέρες, θα «πιάσει» και πάλι Λιμάνι τελικά, αφού υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Την υπόθεση χειρίστηκε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, και τελικά μάλλον τα κατάφερε να κάνει πραγματικότητα αυτό που είχε δηλώσει στη μέση της χρονιάς και επανέφερε τον 18χρονο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Βαγγέλλης Μαρινάκης είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρόεδρο των Αρκάδων, Γιώργο Μποροβήλο, και μόλις επιστρέψει από τις ΗΠΑ, στις επόμενες μέρες, θα τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή και ο παίκτης θα ανακοινωθεί.

Ο Αστέρας θα λάβει ως αντάλλαγμα 1-2 παίκτες από τον Ολυμπιακό, με την μορφή δανεισμού, με τον Φορτούνη να είναι ίσως ο ένας, αφού όλα δείχνουν ότι τελικά ο Βαλβέρδε αποφάσισε και θέλει να τον αφήσει στην Τρίπολη για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.