Κλάους: «Εχει πολλά να δώσει η ομάδα»

Gazzetta team
Ο Αθανασιάδης μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στο Αγρίνιο μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον Ιβιτς και τους στόχους της ομάδας.

Πέρασε μια δύσκολη σεζόν με τους τραυματισμούς που είχε. Οπως δύσκολη σεζόν περνάει και η ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Στέφανο Αθανασιάδη ο οποίος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τον εαυτό του την ομάδα του και τον Ιβιτς.

«Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για μένα. Ο τραυματισμός στο δάχτυλο του ποδιου με κράτησε 2-3 μήνες έξω και μετά έπαθα θλάση», είπε αρχικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ για να προσθέσει στη συνέχεια για την αλλαγή που υπήρξε λέγοντας ότι «αυτό που αλλάζει είναι η ψυχολογία. Ενας νέος προπονητής δεν μπορεί ν αλλάξει πολλά πράγματα. Θέλει χρόνο να μας περάσει τη νοοτροπία. Ηταν πάντως ένα καλό ξεκίνημα».

Ο Κλάους αναφέρθηκε και στον Ιβιτς. «Με είχε βοηθήσει ως συμπαίκτη. Ειναι καλός άνθρωπος γνωρίζει από ποδόσφαιρο και τον έχει βοηθήσει το διάστημα που είναι στους μικρούς κι έχει εξελιχθεί. Πρέπει να τον βοηθήσουμε κι εμείς», τόνισε και συνέχισε «Γνωρίζει τ' αποδυτήρια της ομάδας. Ως ποδοσφαιριστής είχε τις αλλαγές των προπονητών. Και θα μας βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι».

Οσο για το τι έφταιξε κατά την διάρκεια της σεζόν; «Η ομάδα είχε πολλούς τραυματισμούς. Σχεδόν ποτέ όλοι οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν έτοιμοι. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Υπήρχαν παιιδιά που ήρθαν στην ομάδα και δεν είχαν πίστη αγωνιστική αλλά και από τον κόσμο. Αυτός ίσως να ευθύνεται έως ένα βαθμό για την εικόνα της ομάδας».

Περί στόχων ο Κλάους είπε οτι «Μετά από αυτή τη νίκη έχουμε ένα δύσκολο ματς στην Τούμπα με την Καλλονή. Θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ και να πάρουμε την πρώτη θέση. Εχει πολλά να δώσει η ομάδα. Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και νέοι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν παίκτες με ταλέντο και ποιότητα. Να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ και μετά να γίνουν οι σωστές κινήσεις το καλοκαίρι».