Gigi Hadid: Αυτά φόρεσε στο after party του Met Gala Στη Νέα Υόρκη (pics)

Gazzetta team
Τον κανόνα αυτό ακολούθησε και η εκρηκτική κυρία Gigi Hadid, η οποία αποφάσισε να τα πετάξει σχεδόν όλα έξω και να πάει στο πάρτι.

Οι εμφανίσεις των επωνύμων στο λαμπερό Met Gala που γίνεται κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Στις εμφανίσεις υψηλής ραπτικής με λίγο σέξι γυμνό, πάντα όμως στα όρια πριν χαρακτηριστεί προκλητικό και στις εμφανίσεις του πάρτι, μετά δηλαδή το μεγάλο event, που χαρακτηρίζονται από το πολύ γυμνό. Δηλαδή όσο πιο γυμνό τόσο πιο καλό.



Τον κανόνα αυτό ακολούθησε και η εκρηκτική κυρία Gigi Hadid, η οποία αποφάσισε να τα πετάξει σχεδόν όλα έξω και να πάει στο πάρτι. Η 20χρονη, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως το αντίπαλον δέος της Kate Upton, πήρε από το χέρι τη 18χρονη όμορφη αδερφή της Bella και συνδυάζοντας μαύρο see-through μίνι φόρεμα με λευκά αθλητικά πήγε στο “Standard Hotel” της Νέας Υόρκης που γινόταν το πάρτι.

Δεν ξέρουμε τι γνώμη έχετε για το φόρεμα, αυτό όμως που έχουμε να πούμε είναι πρόκειται για δημιουργία του οίκου Versace από την καλοκαιρινή συλλογή.















Πηγή: protothema.gr