Η μεγάλη έρευνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο «Total Football» απόψε στις 23:00

Gazzetta team
2.000 άνθρωποι συμμετείχαν στη μεγάλη έρευνα που διενεργήθηκε στο διάστημα από 22 ως 29 Μαρτίου 2021, με τυχαίο δείγμα από όλη τη χώρα.

Η πρώτη μεγάλη ποδοσφαιρική έρευνα στην Ελλάδα, έρχεται αποκλειστικά και ζωντανά στο «Total Football», απόψε στις 23:00!

Έξι ολόκληρα χρόνια μετά από την τελευταία σφυγμομέτρηση της φίλαθλης κοινής γνώμης, ο Κώστας Παναγόπουλος παρουσιάζει ζωντανά στην εκπομπή του ΟΡΕΝ «Total Football» μια έρευνα της ALCO που ανατρέπει τα δεδομένα:

-Ποιες ομάδες υποστηρίζουν οι Έλληνες φίλαθλοι;
-Ποιοι Σύλλογοι κέρδισαν και ποιοι έχασαν κοινό τα τελευταία χρόνια;
-Πόσο διατηρήθηκε το ενδιαφέρον των Ελλήνων για το ποδόσφαιρο στη διάρκεια της Πανδημίας;
-Τι πιστεύουν οι φίλαθλοι για Superleague, ΕΠΟ, VAR, ξένους διαιτητές;

2.000 άνθρωποι συμμετείχαν στη μεγάλη έρευνα που διενεργήθηκε στο διάστημα από 22 ως 29 Μαρτίου 2021, με τυχαίο δείγμα από όλη τη χώρα.

Τα ευρήματα της έρευνας σχολιάζουν ζωντανά κατά τη διάρκεια της εκπομπής γνωστοί φίλαθλοι.

Και βέβαια, στο «Total Football» θα δείτε όλα τα στιγμιότυπα από τη δεύτερη αγωνιστική των Play Οff και Play Οut της Super League, καθώς και πλούσιο ρεπορτάζ και σχόλιο για τα σούπερ ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Απόψε στις 23:00, ο Πάνος Βόγλης και η Χριστίνα Βραχάλη παρουσιάζουν την πιο ολοκληρωμένη αθλητική εκπομπή για όσους θέλουν να έχουν τεκμηριωμένη άποψη για το ελληνικό ποδόσφαιρο.