Ο γεροΓιοβάισα εκσυγχρονίζεται και βλέπει λονδρέζικο ντέρμπι με άλλο μάτι...

γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα μπαίνει σε ρυθμούς... τεχνολογίας, εκσυγχρονίζεται και μέσα από το ντέρμπι Αρσεναλ - Τότεναμ μαθαίνει για το Build A bet.

Τα ντέρμπι του Λονδίνου είναι σαν το παλιό καλό ουίσκι, μου είχε πει ένας σοφός από το Νησί. Κάθε χρόνος που περνά γίνονται όλο και πιο ώριμα. Σύντροφοι, αυτό θα το έλεγα για την Τότεναμ, αφού κάθε νέα σεζόν, αυτή η ομάδα σου βγάζει ωραία πράγματα… το διαπίστωσα και γω βλέποντας τη ματσάρα του προηγούμενου Σαββάτου, με τους Σπερς να παίζουν μεγάλη μπάλα, να καθηλώνουν την Τσέλσι, να της σπάνε το αήττητο και να δείχνουν ποιος είναι το αφεντικό της πόλης. Βιάστηκα; Ετσι είχαν βιαστεί αρκετοί να την… τελειώσουν μετά την ήττα από τη Σίτι εντός. Ωστόσο, έβγαλε εγωισμό όσο ποτέ άλλοτε και μετρά έξι σερί νίκες εντός κι εκτός συνόρων.

Δυστυχώς ο καιρός εδώ στο εξοχικό μου στην Τούλα δεν επιτρέπει, μετακινήσεις. Μπάλα, τζάκι, μπάλα, σούπα, μπάλα, βότκα, η ιδανική ζωή για τον Δεκέμβρη. Όταν υπάρχει το ίντερνετ σύντροφοι, όλα τα προβλήματα είναι λυμένα. Εχει χιόνι έξω; Δορυφορική για μπάλα, υπολογιστής για να μπεις ακόμα δυνατά στο ρόλο του ντέρμπι. Η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία, μέχρι και… Build A Bet βρήκα στο διαδίκτυο, για να συνδυάσω πολλές επιλογές του ντέρμπι σε ένα μόνο στοίχημα. Καλός ο Γκορμπατσόβ σύντροφοι, αλλά και με τον Πούτιν είναι σα να βλέπουμε το Αρσεναλ – Τότεναμ μέσα από το Emirates. Τώρα που είπαμε Κανονιέρηδες, στα… 18 έφτασαν τα ματσάκια χωρίς ήττα και ο Εμερι συνεχίζει ακάθεκτος. Ναι, οι τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα την πλήγωσαν, αλλά με τον Ισπανό η ομάδα βγάζει κάτι το… αισιόδοξο. Αλλωστε, το να αντικαταστήσει τον Βενγκέρ δεν θα ήταν ποτέ μία εύκολη αποστολή. Δείχνει άνθρωπος που δε φοβάται να πάρει σκληρές αποφάσεις, όπως το να αφήσει εκτός τον Οζίλ ή να κάνει αλλαγή τον Λακαζέτ παρά τα γκολ του. Κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από την Άρσεναλ και ο Έμερι το δείχνει αυτό με κάθε τρόπο.

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα (21+)

Ο Ισπανός είναι πραγματικά αφοσιωμένος στο να κάνει πάλι μεγάλη την ομάδα, όπως και γω αφοσιώθηκα στο οn line στοίχημα και κάτι τέτοιες ομορφιές σαν το «Build A bet» με κάνουν σοφότερο. Δεν είναι κακό φίλοι να τολμάς, αυτό έκανε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο από τη στιγμή που ανέλαβε και σε μια τετραετία η Τότεναμ έχει κερδίσει τα περισσότερα λονδρέζικα ντέρμπι (22) από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της πρωτεύουσας. Είναι και ο άνθρωπος που έβαλες τέλος στη «St. Totteringham's day». Και γω δεν ήξερα, αλλά έμαθα πως είναι η μέρα που σφραγίζεται και μαθηματικά πως η Τότεναμ δεν θα προσπεράσει στη βαθμολογία την Αρσεναλ και... γιορτάζεται από τους φίλους των Κανονιέρηδων. Σας είπα, το διαδίκτυο κάνει θαύματα, όλα έχουν εκσυγχρονιστεί, πλέον, δε μένουμε στην επιλογή του νικητή, προχωράμε παραπέρα, έχουμε σκόρερ, έχουμε κόρνερ, δοκάρια, πρώτος που θα σκοράρει, πολλές επιλογές από τον ίδιο αγώνα, σε ένα (!) μονό στοίχημα! Γλίτωσε και η Γιούλια τα χιλιόμετρα μέσα από τη στέπα…