Φάε το γκολ του Τσόχου
2 πατάτες
1 κολοκύθι
Μισό κρεμμύδι
Λίγο μπέικον
Ηλιέλαιο
2 αυγά
100 γρ γραβιέρα Νάξου τριμμένη
Λίγο Απάκι
6 λουκάνικα της επιλογής μας
HELLMANN’S Κέτσαπ Hot
HELLMANN’S Μουστάρδα Yellow
- Καθαρίζουμε δύο πατάτες, ένα κολοκύθι και μισό κρεμμύδι.
- Τα περνάμε από τον τρίφτη. Τον τριμμένο πολτό τον στίβουμε πολύ καλά, για να φύγουν όλα τα υγρά.
- Στο μείγμα, προσθέτουμε ψιλοκομμένο μπέικον.
- Βάζουμε στο τηγάνι ελάχιστο ηλιέλαιο και τηγανίζουμε το μείγμα σε λογική ομελέτας.
- Προσθέτουμε λίγο πριν το βγάλουμε, την τριμμένη γραβιέρα.
- Σερβίρουμε με αυγά τηγανισμένα, ούτως ώστε ο κρόκος να είναι μελάτος. Συνοδεύουμε με απάκι σωταρισμένο και προσθέτουμε λουκάνικα της επιλογής μας.
- Συνοδεύουμε με HELLMANN’S Κέτσαπ Hot και HELLMANN’S Μουστάρδα Yellow.