Φάε το γκολ του Παβάρ
Μαρινάδα για το κοκοράκι
100 γρ HELLMANN’S Μουστάρδα Yellow
40 γρ μέλι
10 γρ σουμάκ
10 γρ πάπρικα
60 ml μπύρα
πιπέρι
ρίγανη
Για τη σάλτσα κάπαρη
100 γρ HELLMANN’S Real Μαγιονέζα
30 γρ HELLMANN’S Μουστάρδα Yellow
φρέσκια ρίγανη
15 ml χυμό λάιμ
Ξύσμα λάιμ
Πιπέρι
60 γρ κάπαρη
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.
- Αλείφουμε καλά το κοκοράκι και το αφήνουμε για 1-2- ώρες στο ψυγείο.
- Σε ένα σχαροτήγανο, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και το τηγανίζουμε.
- Εναλλακτικά, μπορεί να μπει στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 -60 λεπτά.
Για τη σάλτσα κάπαρη
- Ψιλοκόβουμε την κάπαρη. Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί.
- Βάζουμε την κάπαρη και ανακατεύουμε. Αν θέλουμε πιο spicy, βάζουμε πιπέρι καγιέν ή tabasco.