Λίβερπουλ - Σίτι και κουίζ με ΓεροΓιοβάισα!

γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα ετοιμάζεται για την κορυφαία παράσταση του Νησιού. Οι πιο φορμαρισμένοι τα λένε στο Ανφιλντ, ο Κλοπ... απειλεί και το Κουίζ είναι έτοιμος!

Ντόμπρι τζεν αξιότιμοι αναγνώστες. Περίεργη μέρα η χθεσινή μέρα και να σας πω την αλήθεια δεν κοιμήθηκα… Ρομαντικός τύπος είμαι και κάτι τέτοια τέρματα με αναστατώνουν. Δεν θα το συγκρίνω με το γκολ του Ζιντάν, αλλά ήταν κάτι ανεπανάληπτο και το γιόρτασα με ένα ποτήρι σαμπάνια. Ηταν ειδική περίσταση! Σύντροφοι σας το είχα πει, ο Πορτογάλος κάνει τρελά πράγματα στα νοκ άουτ, οι αριθμοί το έλεγαν, εγώ σας το πρότεινα και όλοι ικανοποιημένοι, όπως και τα κόρνερ στο Τορίνο βγήκαν.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αν έβαζε και η «Κυρία» γκολ, θα ήμασταν μέσα στην τρέλα. Αυτό το ματς είδε χθες ο Σαμπάολι και πρέπει να το ξανασκεφτεί για τη γραμμή κρούσης του… Για σήμερα σας έχω έκπληξη… Κουιζάκι για το ντέρμπι του Ανφιλντ. Σας βάζω στο κλίμα, να ψηθείτε και να είστε έτοιμοι για τη ματσάρα. Προτάσεις; Δεν θα μείνω στις χαμηλές αποδόσεις του Over 2.5 και του G.G. Θα βλέπω το ματσάκι και μέσα από το live του Gazzetta.gr θα προσπαθήσω να σας στείλω στα ουράνια. Θα σας δω εκεί να μου πείτε και τι κάνετε σύντροφοι!

Αξεπέραστο live στοίχημα. Οι Καλύτερες αποδόσεις είναι εδώ! (21+)