Μπορεί ο Ζοσέ να σταματήσει τον Πεπ;

γεροΓιοβάισα
Ο γεροΓιοβάισα είναι κλεισμένος στη θαλπωρή του σπιτιού του και περιμένει πώς και πώς το ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Η περίοδος των επιτυχιών συνεχίζεται αξιότιμοι αναγνώστες. Άλλωστε, από την πρώτη μέρα σας το είπα: ακολουθείστε και δεν θα βγείτε χαμένοι (13 στα 15 τελευταία δεν το λες και άσχημα). Το στοίχημα είναι θέμα υπομονής. Και καθαρού μυαλού. Τα χιόνια έχουν έρθει για τα καλά, ο Νέβα πάγωσε και εγώ νιώθω ότι βλέπω οράματα, κοιτάζοντας το τζάκι όλη μέρα και πίνοντας που και που μια γουλιά βόντκα. Όταν δεν με βλέπει η Σβετλάνα προφανώς.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Έτσι, θυμήθηκα το ματς που άλλαξε τον Μουρίνιο στα εντός έδρας ματς της Γιουνάιτεντ και οδήγησε σε αυτό το εκπληκτικό σερί των 40 αγώνων χωρίς ήττα (για την ακρίβεια μιλάμε για νέο ρεκόρ, καθώς στο παλιότερο ένα παιχνίδι ήταν για το Σούπερ Καπ, που τυπικά είναι ουδέτερη έδρα). Ήταν η ήττα από την Σίτι πέρυσι. Από τότε ο Πορτογάλος είπε κάτι απλό: δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν να έρθει ξανά στο Old Trafford και να κάνει το παιχνίδι του. Αυτό θα προσπαθήσει και σήμερα στο μεγάλο ντέρμπι. Και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει στο «φρούριό» του παρά την απουσία του Πογκμπά. Τι βλέπω; Ισοπαλία στο 3.40. Μπορεί να φαίνεται σαν ήττα στο μυαλό πολλών για τον Μουρίνιο, αλλά δεν θα είναι. Μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος η Σίτι να ξεφύγει και άλλο, παρά να πάρεις κάτι για να παλέψεις μία άλλη μέρα, που λένε και οι Άγγλοι.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Στη Serie A βλέπετε τι γίνεται με την Μίλαν. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τρομερές αναλύσεις για το γεγονός ότι οι ροσονέρι δέχονται γκολ από... οποιονδήποτε. Καλή στα στημένα η Μπολόνια, Ντοναντόνι (προπονητής) και Βέρντι (καλύτερός της παίκτης φέτος και πρώην των ροσονέρι) ψάχνουν εκδίκηση και το G/G στο 2.05 είναι σε υψηλή απόδοση. Δεν συμφωνείτε; Μια χαρά μου φαίνεται εμένα πάντως.