Mon Amour

γεροΓιοβάισα
Το ερωτικό Παρίσι είναι το νέο σπίτι του Νεϊμάρ, ο οποίος ετοιμάζεται για ντεμπούτο σε εκτός έδρας ματς και ο γεροΓιοβάισα δεν θα μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη για ποντάρισμα.

Αξιότιμοι αναγνώστες μου εδώ και είμαι πάλι. Την κατάλληλη στιγμή. Τώρα που ξεκινάει η Premier League και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ο Νεϊμάρ στην Ligue 1. Κρίμα που θα το κάνει εκτός έδρας και δεν θα βρει ευκαιρία η Παρί να φωταγωγήσει ξανά τον Πύργο του Άιφελ. Νέα αγάπη, λοιπόν, για τον Βραζιλιάνο, που για κακή τύχη της Γκινγκάμπ θα τον βρει απέναντί της. Αφήνω στην άκρη το διπλό που έχει πάρει την κατηφόρα αναγνώστη μου. Είπαμε, στοίχημα παίζουμε, όχι ΠΡΟΠΟ. Θα ποντάρω, όμως, σε όλα τα υπόλοιπα. Με ξέρεις. Ένας Ρώσος σαν εμένα δεν θα μπορούσε να ποντάρει στα απλά.

Έτσι, θα σου πω αρχικά, ότι στα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε N/G, που θα το βρεις στο 1.75. «Νι πλόχα» που λέμε και εδώ πάνω. Όχι και άσχημα. Δεν γίνεται θα σου πω. Πρέπει να βρει δίχτυα ο Νεϊμάρ. Θα συνωμοτήσει ο Αλ Κελαϊφί με το σύμπαν. Το να βρει, λοιπόν, δίχτυα ο Βραζιλιάνος και να κερδίσει η Παρί προσφέρεται στο 3.10. Και δεν σταματάω εκεί. Στις 2 τελευταίες σεζόν σε όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε περισσότερα από 9,5 κόρνερ και η συγκεκριμένη επιλογή πληρώνει 1.80. Κλείνοντας, θα σου πω ότι σε αυτό το ζευγάρι στις 4 τελευταίες σεζόν δεν είχαμε ποτέ πάνω από 3,5 κίτρινες κάρτες ανά παιχνίδι.

Αφήνω τη Γαλλία και πάω στην Αγγλία, όπου ντεμπούτο θα κάνει η Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο απέναντι στην Γουέστ Χαμ. Εκεί, δυστυχώς, οι κόκκινοι διάβολοι δεν μου αφήνουν πολλές επιλογές. Βλέπετε, ο Μουρίνιο έχει ξεκινήσει με νίκη στις 7 από τις 8 του σεζόν, η Γουέστ Χαμ έχει χάσει 10 φορές σε πρεμιέρα, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην Premier League, ενώ η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει 16, τις περισσότερες μαζί με την Τσέλσι. Ναι, είδαμε παράξενα πράγματα στην πρεμιέρα, ναι πρώτο ματς είναι, αλλά τι να σου πω. Με τέτοια δεδομένα δεν πάνε πουθενά τα σφυριά. Σε ότι αφορά το δελτίο μου τουλάχιστον.

Το πολύ να πάω στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1 (να κερδίσουν δηλαδή με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά) στο 1.833. Αλλά και πάλι χωρίς να είμαι και πολύ ζεστός. Εκεί που θα ποντάρω σίγουρα είναι στο να ανοίξει το σκορ ο Λουκάκου. Ο Βέλγος έχει 7 σερί ματς που σκοράρει εναντίον της Γουέστ Χαμ με τη φανέλα της Έβερτον και στο 3.80 η απόδοση παίζεται μια χαρά. Αυτά αναγνώστη μου, γιατί σκέφτομαι να κάνω τη βόλτα μου σήμερα στην πόλη. Πολλοί οι τουρίστες, αλλά μου αρέσει όταν έχει κόσμο. Παίρνεις μπλίνι στο χέρι και απλά γνωρίζεις κόσμο από κάθε γωνιά του πλανήτη.